Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

adamı dellendiremeye gerek yok eyvahedigeldismile

beklemeye devam kazara hamile kalırsam diye :roflol: :roflol:

elifff en garantısı gerı cekılmeymıss ben öğrendım kazara anca öle kalrımısınn bu kkda neler öğretıyo ınsanaa aaaaaaaaaaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey:1shok::roflol:

elifff en garantısı gerı cekılmeymıss ben öğrendım kazara anca öle kalrımısınn bu kkda neler öğretıyo ınsanaa aaaaaaaaaaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey:1shok::roflol:

kk nın faydalarısempatiksalakcinni

arkadaşında mı dondurma yemiş arabada :icecream: :roflol: :roflol:

ne fenasın yaaa:umursamaz:ne var iştee teyze olcannn:kedi:heheheh olsunda kazayla evlenem garimmm:roflol::roflol::roflol:ilahı elif yaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlülülülülülü

ne fenasın yaaa:umursamaz:ne var iştee teyze olcannn:kedi:heheheh olsunda kazayla evlenem garimmm:roflol::roflol::roflol:ilahı elif yaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlülülülülülü

kuzucum bitmez bu dondurma muhabbeti sempatiksalakcinni

yap bi bebe de sevelim o zaman ne diyim kaydirigubbakcemile3

Aslı var ya senin:mymeka:

ben kardeşimi bekliyom benim düğünüme öyle çocukla gelme dedi ,yaşlı gözükürmüşüm :roflol:

Doktora biri soru soruyo doktorum programında eşimle sorun yaşıyorum işten eve geldiğinde surat asıyo diye:roflol:

:icecream:
Aslı var ya senin:mymeka:

:kedi::kedi::ecrin_bebek::roflol:

ben kardeşimi bekliyom benim düğünüme öyle çocukla gelme dedi ,yaşlı gözükürmüşüm :roflol:

hee ondan beklıyon yanıı anladımm ama sen yınede kazayla öle oluyomusss söledıkelrımı unutmaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmileyumurtluyoken bıde kacmzzz:roflol:

Bulantı hep var zaten pek gitmiyo:sinifsinif:

Yemek yaparken zirve yapıyo:sinifsinif:

Hepte yemek yaparken olur zaten aslında iyide oluyor yaa kurtarıyon ne güzel yemek yapmaktan :sinifsinif:

kıızzzzz aslı dur daha nelerrrrr öğrencen burada sempatiksalakcinni

sırnaşık şey

Hepte yemek yaparken olur zaten aslında iyide oluyor yaa kurtarıyon ne güzel yemek yapmaktan :sinifsinif:

yada saglıkocaklarında prez.de öleymıs ablaaaa onlar guvensızmıssss elifff duy benıı onlardann alll hapıda içme tamamdır bu işnaniknanik:CüvCüv::roflol:

Heee kaytarıyorumsırnaşık şey

Dün akşam eşim şımardın sen diyodusempatiksalakcinni

Galiba bugün yemek yapcamsempatiksalakcinni

Dışardan yemek yemek ne kadar sağlıklı bi düşün dedi:mymeka:

Düğünü mü olcak:1shok:

1-2 seneye olur canım küçük değil ki kardeşim 24 yaşında

sırnaşık şey

yada saglıkocaklarında prez.de öleymıs ablaaaa onlar guvensızmıssss elifff duy benıı onlardann alll hapıda içme tamamdır bu işnaniknanik:CüvCüv::roflol:

benimki kendini garantiye alıyo aslıcım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…