- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Boşver o zamaneyvahedigeldismile
Bi de hamile kalırsın sorun çıkarır iyiceeyvahedigeldismile
O da pek bi şey halletmiyo ya çok umrundabilmiyorumkismile
Ben bi yemek yapıyorum zaten onu da arada bi:roflol:
Yemek sorunun yoksa rahatsın ne güzel yaaa bulantı filan mı oluyor yaparken
adamı dellendiremeye gerek yok eyvahedigeldismile
beklemeye devam kazara hamile kalırsam diye :roflol: :roflol:
elifffffffffffffffyaa benım bi arkadas için arastırıyodum eliff ne kadaa kötü nıyetlısın
elifff en garantısı gerı cekılmeymıss ben öğrendım kazara anca öle kalrımısınn bu kkda neler öğretıyo ınsanaa aaaaaaaaaaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey:1shok::roflol:
elifff en garantısı gerı cekılmeymıss ben öğrendım kazara anca öle kalrımısınn bu kkda neler öğretıyo ınsanaa aaaaaaaaaaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey:1shok::roflol:
arkadaşında mı dondurma yemiş arabada :icecream: :roflol: :roflol:
arkadaşında mı dondurma yemiş arabada :icecream: :roflol: :roflol:
kk nın faydalarısempatiksalakcinni
ne fenasın yaaa:umursamaz:ne var iştee teyze olcannn:kedi:heheheh olsunda kazayla evlenem garimmm:roflol::roflol::roflol:ilahı elif yaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlülülülülülü
ne fenasın yaaa:umursamaz:ne var iştee teyze olcannn:kedi:heheheh olsunda kazayla evlenem garimmm:roflol::roflol::roflol:ilahı elif yaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlülülülülülü
ben kardeşimi bekliyom benim düğünüme öyle çocukla gelme dedi ,yaşlı gözükürmüşüm :roflol:
Aslı var ya senin:mymeka:
ben kardeşimi bekliyom benim düğünüme öyle çocukla gelme dedi ,yaşlı gözükürmüşüm :roflol:
Bulantı hep var zaten pek gitmiyo:sinifsinif:
Yemek yaparken zirve yapıyo:sinifsinif:
Hepte yemek yaparken olur zaten aslında iyide oluyor yaa kurtarıyon ne güzel yemek yapmaktan :sinifsinif:
kıızzzzz aslı dur daha nelerrrrr öğrencen burada sempatiksalakcinni
Hepte yemek yaparken olur zaten aslında iyide oluyor yaa kurtarıyon ne güzel yemek yapmaktan :sinifsinif:
kıızzzzz aslı dur daha nelerrrrr öğrencen burada sempatiksalakcinni
Düğünü mü olcak:1shok:
sırnaşık şey
yada saglıkocaklarında prez.de öleymıs ablaaaa onlar guvensızmıssss elifff duy benıı onlardann alll hapıda içme tamamdır bu işnaniknanik:CüvCüv::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?