Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Gitmeni istemiyo muohaoldumsmile

İstemiyor, onun sevmediği daha doğrusu kıskandığı üniversiteden erkek arkadaşlarda olacak sonradan sanırım, onun için istemiyor ama ben inadına gidiyorum oysa çok gidesimde yoktu sırf deli etmek için, sinir oluyorum çünkü aklinialirimsmile

Tamam ablacım.İçiyimde ben karabiberde pek sevmem:sinifsinif:

Ben de anlamadım dünürüm gibiakannehir

Dün gece çok feci kavga ettik, bu gecede caddede olacağımdan sanırım artık aramaz, yani öyle umuyorum, seviyorsun ama anlaşamıyorsun, öyle zorki, bir insan herşeyi yanlış anlayıp sinirlenebilirmi yaaa :1no2:

canımcım benim anlamadığım ayrıldığın kişinin senin nereye gittiğinden nasıl haberi oluyor? hadi oldu diyelim ne hakla hesap soruyo? bırak sende cevap verme ,kes bütün irtibatını

canımcım benim anlamadığım ayrıldığın kişinin senin nereye gittiğinden nasıl haberi oluyor? hadi oldu diyelim ne hakla hesap soruyo? bırak sende cevap verme ,kes bütün irtibatını

Onlar birbirlerini hala seviyolar:asigim:

Dünürüm buraya yazıverseydinolumunekankayizsmile

o kadar da çıkamaz mısın dışarı dünürüm :1shok:

bir pastaneye sipariş verin önceden o gün getirsinler eve bari :1shok:

o kadar da çıkamaz mısın dışarı dünürüm :1shok:

bir pastaneye sipariş verin önceden o gün getirsinler eve bari :1shok:

Yani normalde ona telefon açıp gidip alıp geliyorumohaoldumsmile

Benim işim çok zoreyvahedigeldismile

Haber vermezsem ve sezerse çok kızıyoeyvahedigeldismile

Yani normalde ona telefon açıp gidip alıp geliyorumohaoldumsmile

Benim işim çok zoreyvahedigeldismile

Haber vermezsem ve sezerse çok kızıyoeyvahedigeldismile

bişey diyemiyorum artık eşine ne diyim

cahil bir insan değil, okumuş etmiş ,bu davranışına bir anlam veremiyorum

kusura bakma kırmak istemiyorum seni ama gerçekten anlayamıyorum

bişey diyemiyorum artık eşine ne diyim

cahil bir insan değil, okumuş etmiş ,bu davranışına bir anlam veremiyorum

kusura bakma kırmak istemiyorum seni ama gerçekten anlayamıyorum

Yok canım kırılmam sana niye kırılayım..

Ben de senelerce idare etmekten yoruldum artık..Bi ara düzelmişti yine başladı işte..Sabırla bekliyorum..

Yok canım kırılmam sana niye kırılayım..

Ben de senelerce idare etmekten yoruldum artık..Bi ara düzelmişti yine başladı işte..Sabırla bekliyorum..

bende eşime haber veririm bir yere gitçek oldu mu ,ama gidebilir miyim diye değil ,şunlar çağırıyo oraya gitçem ya da gidip alışveriş yapçam kendime vs. diye

ama markete ,pazara giderken de haber vermem açıkçası

Ablamla çok abla-kardeş gibiler elifim, ablamı aramış beni şikayet etmiş, ben onu çok seviyorum abla bana böyle yapıyor diye, ablam söylemiş, sonra arayınca açmak zorunda kalıyorum, üzülsün istemiyorum seviyorum çünkü, ama dün akşam o kadar bağırdımki artık aramaz galiba

Senelerdir haber veririmbilmiyorumkismile

Alışveriş mecbur kalmadıkça ben yapmam eşim yapıyobenneyaptımki

zamana bıraktım zaten ablacım da hiç bir zaman olmasın diyo

ancak ben ısrar edince şu zaman yaparız ,bu zaman yaparız diye beni geçiştiriyo işte

Anladım canım işin zor yani desene inşallah bir gün kararı değişirde sende tadarsın o duyguyu :Saruboceq:

Tamam ablacım.İçiyimde ben karabiberde pek sevmem:sinifsinif:

Yap canım iyi geliyor boğaz ağrılarına

Pöööfff bende çok kızıyorum ömürün eşine vallahi, kuzu kırılmasın diye birşeyde diyemiyorum ama, ne bileyim ömürüm bana çok ters durumlar belkide ben böyle hayatıma tam müdahalelere gelemediğimden bana tuhaf geliyor, acaba kendine mi güvenemiyorki-senin onu bırakıp gidebileceğin korkusumu var- ama böyle de kafeste gibi :bbo: ben çok soğuyorum böyle durumlarda-sevgimi bıçak gibi kesiyor bunlar benim :çok üzgünüm: insan ilişkileri ne kadar zor ya :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…