- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Gitmeni istemiyo muohaoldumsmile
İstemiyor, onun sevmediği daha doğrusu kıskandığı üniversiteden erkek arkadaşlarda olacak sonradan sanırım, onun için istemiyor ama ben inadına gidiyorum oysa çok gidesimde yoktu sırf deli etmek için, sinir oluyorum çünkü aklinialirimsmile
Dün gece çok feci kavga ettik, bu gecede caddede olacağımdan sanırım artık aramaz, yani öyle umuyorum, seviyorsun ama anlaşamıyorsun, öyle zorki, bir insan herşeyi yanlış anlayıp sinirlenebilirmi yaaa :1no2:
canımcım benim anlamadığım ayrıldığın kişinin senin nereye gittiğinden nasıl haberi oluyor? hadi oldu diyelim ne hakla hesap soruyo? bırak sende cevap verme ,kes bütün irtibatını
Onlar birbirlerini hala seviyolar:asigim:
o kadar da çıkamaz mısın dışarı dünürüm :1shok:
bir pastaneye sipariş verin önceden o gün getirsinler eve bari :1shok:
Yani normalde ona telefon açıp gidip alıp geliyorumohaoldumsmile
Benim işim çok zoreyvahedigeldismile
Haber vermezsem ve sezerse çok kızıyoeyvahedigeldismile
bişey diyemiyorum artık eşine ne diyim
cahil bir insan değil, okumuş etmiş ,bu davranışına bir anlam veremiyorum
kusura bakma kırmak istemiyorum seni ama gerçekten anlayamıyorum
Yok canım kırılmam sana niye kırılayım..
Ben de senelerce idare etmekten yoruldum artık..Bi ara düzelmişti yine başladı işte..Sabırla bekliyorum..
canımcım benim anlamadığım ayrıldığın kişinin senin nereye gittiğinden nasıl haberi oluyor? hadi oldu diyelim ne hakla hesap soruyo? bırak sende cevap verme ,kes bütün irtibatını
bende eşime haber veririm bir yere gitçek oldu mu ,ama gidebilir miyim diye değil ,şunlar çağırıyo oraya gitçem ya da gidip alışveriş yapçam kendime vs. diye
ama markete ,pazara giderken de haber vermem açıkçası
zamana bıraktım zaten ablacım da hiç bir zaman olmasın diyo
ancak ben ısrar edince şu zaman yaparız ,bu zaman yaparız diye beni geçiştiriyo işte
Tamam ablacım.İçiyimde ben karabiberde pek sevmem:sinifsinif:
Yok canım kırılmam sana niye kırılayım..
Ben de senelerce idare etmekten yoruldum artık..Bi ara düzelmişti yine başladı işte..Sabırla bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?