Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

küçülttümki
ekranda gözüküyor ama değişikleri kaydet deyince kaybolur hata oluştu diyor..
albüme de resim yükliyemiyorum.. 1 tane yükledim gerisi olmadı

Niye incittin kız adamın belini:jeyyar:

Bulantılarım sürüyo canım..Eşimle bugün gittik sabah kan vermeye sonra kahvaltı yapmaya bütün işkenceleri çektirdim yemektesempatiksalakcinni

küçülttümki
ekranda gözüküyor ama değişikleri kaydet deyince kaybolur hata oluştu diyor..
albüme de resim yükliyemiyorum.. 1 tane yükledim gerisi olmadı

profiline baktım uyuduğunuz resime bayıldımmmm
başka resim dene :1rolleyes: kk da resim yükleme ile ilgili sorun oluyordugeçenlerde belki kk dan kaynaklıdır

Niye incittin kız adamın belini:jeyyar:

Bulantılarım sürüyo canım..Eşimle bugün gittik sabah kan vermeye sonra kahvaltı yapmaya bütün işkenceleri çektirdim yemektesempatiksalakcinni

ya evin eşyalaırının yerini sürekli değiştirirm oda beni her gördüğünde tepeme biniyosun demeye başladı eşya sağda dursa ne olurmuş solda dursa ne olurmuş benim ona kastım varmış derken beli gitti
benim bulantılar 3 ay sürdü kilo da verdim dr erkek bebek gebeliğinde böyle olur dedi

naber kızlar??
içim sıkıliii bugün hava kötü ondan mı acep??
gün nasıl bitti anlayamıyorum yaa kitap okuyacam fırsat yok!!!

Ben de kilo verdim..Erkek mi acaba

naber kızlar??
içim sıkıliii bugün hava kötü ondan mı acep??
gün nasıl bitti anlayamıyorum yaa kitap okuyacam fırsat yok!!!

Sen kim kitap okumak kim derin

Biraz büyüsünler öyle okursun..kaydirigubbakcemile3Ya da gece yatarken okuycanboshayallersmile

Ben de kilo verdim..Erkek mi acaba

dr tanıdıktı bana öyle demişti:1closedeyes: bulantılarımmm çoktu 56 kg 52 ye düşmüştümm
sonlara doğru topladım tabi :CüvCüv: karnım öne doğru sivrildi senin şekil oluşuyor mu

Son düzenleme:
benim görümceminde midesi çok bulandı ve o da çok kilo verdi... serum veriyolardı ona ama onun kızı oldu... alakası yok bence

bilmiyorum benim dr tanıdığımdı
ultrsn. gittiğimde ilk 10 günliktü adet tarihimi hesapladı 1 ay sonra şekli fıstığa benziyodu bulantımı kg vermemi sordu büyük ihtimal erkek dedi oğlum oldu
allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebek versin kız erkek pek farketmiyor

benim görümceminde midesi çok bulandı ve o da çok kilo verdi... serum veriyolardı ona ama onun kızı oldu... alakası yok bence
Ben de serum yedim geçen gün:bbo:
dr tanıdıktı bana öyle demişti:1closedeyes: bulantılarımmm çoktu 56 kg 52 ye düşmüştümm
sonlara doğru topladım tabi :CüvCüv: karnım öne doğru sivrildi senin şekil oluşuyor mu

Karnımın eski hali yok tabi çok sert göbeğim yoktu benim göbek yaptım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…