Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

yok aynı cephede biri önde aynı hizanın arka sırasında da arka balkon sempatiksalakcinni anlatabildimmi kaydirigubbakcemile3

Anladıııımmmm..

Ben çamaşır yıkamasınıda sevmiyorum ya:kedi:

Bi de benim eşim aşırı titiz sürekli çarşaf nevresim yıkamaktan fenalık geldiakannehir

Anladıııımmmm..

sevmemişin napacaksınsempatiksalakcinni yapmayınca söylenirler..

evlendiğim ilk zamanlar titizsin titizsin die söyleniordu benimki kızmaya başlıcam diodu şimdi de gevşetince ne bu ya demeye başladı şunu yap bunu yap kaydirigubbakcemile3

Hiç yaranılmıyo bunlarakaydirigubbakcemile3

bizde de ben titizimmsempatiksalakcinni bugun tum çarşafları değiştim ütüledim bide çeyizden dantelli felankaydirigubbakcemile3

Dantelliakannehir

Ben de dün değiştirmiştim..kaydirigubbakcemile3

slm fıstıklar opuyorumnanaktan

napıysunuz bakalım,bi geçmişi okuyim dedim siz sürekli kaynattınız sayfalar aktı ben takip ettim :roflol::roflol:

Anladıııımmmm..

ben çooook seviyorummmm
:lepi:

Bi de benim eşim aşırı titiz sürekli çarşaf nevresim yıkamaktan fenalık geldiakannehir

çarşaf değiştirmeyi de seviyoum :sm_cool:

bizde de ben titizimmsempatiksalakcinni bugun tum çarşafları değiştim ütüledim bide çeyizden dantelli felankaydirigubbakcemile3

dantellilei sadece bir kere kullandım akannehir

Ben de iyiyim yasemincim..Tam kan sayımı yapılacak canım..Benim kalp çarpıntılarım oluyo ya doktor kansızlıktan şüphelendi biraz..

slm fıstıklar opuyorumnanaktan

napıysunuz bakalım,bi geçmişi okuyim dedim siz sürekli kaynattınız sayfalar aktı ben takip ettim :roflol::roflol:

hg yasemincim opuyorumnanaktan

bilirsin işte çeyiz yapılıo ya dantel geçilio nevresim takıma ondan benimki de bide saten yaptırmış annem onu hiç kullanmadım sempatiksalakcinni

saten gereksiz bişey :sinifsinif: yatılmıyo üzerinde akannehir

Ben de iyiyim yasemincim..Tam kan sayımı yapılacak canım..Benim kalp çarpıntılarım oluyo ya doktor kansızlıktan şüphelendi biraz..

olabilir canım.kansızlık kalp çarpıntısı yapıyormuş.hergün bir domates yiyerek kansızlığını giderebilirsin..:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…