yok aynı cephede biri önde aynı hizanın arka sırasında da arka balkon sempatiksalakcinni anlatabildimmi kaydirigubbakcemile3
nemli kaldı çamaşırlar, çamaşırlığı içeri koyup asayım akannehir
Anladıııımmmm..
Ben çamaşır yıkamasınıda sevmiyorum ya:kedi:
Bi de benim eşim aşırı titiz sürekli çarşaf nevresim yıkamaktan fenalık geldiakannehir
sevmemişin napacaksınsempatiksalakcinni yapmayınca söylenirler..
evlendiğim ilk zamanlar titizsin titizsin die söyleniordu benimki kızmaya başlıcam diodu şimdi de gevşetince ne bu ya demeye başladı şunu yap bunu yap kaydirigubbakcemile3
Hiç yaranılmıyo bunlarakaydirigubbakcemile3
bizde de ben titizimmsempatiksalakcinni bugun tum çarşafları değiştim ütüledim bide çeyizden dantelli felankaydirigubbakcemile3
Dantelliakannehir
Ben de dün değiştirmiştim..kaydirigubbakcemile3
slm fıstıklar opuyorumnanaktan
napıysunuz bakalım,bi geçmişi okuyim dedim siz sürekli kaynattınız sayfalar aktı ben takip ettim :roflol::roflol:
Niye incittin kız adamın belini:jeyyar:
Bulantılarım sürüyo canım..Eşimle bugün gittik sabah kan vermeye sonra kahvaltı yapmaya bütün işkenceleri çektirdim yemektesempatiksalakcinni
a.slm hoşgeldinn
Selam yasemincim nasılsın
Anladıııımmmm..
Ben çamaşır yıkamasınıda sevmiyorum ya:kedi:
Bi de benim eşim aşırı titiz sürekli çarşaf nevresim yıkamaktan fenalık geldiakannehir
bizde de ben titizimmsempatiksalakcinni bugun tum çarşafları değiştim ütüledim bide çeyizden dantelli felankaydirigubbakcemile3
slm fıstıklar opuyorumnanaktan
napıysunuz bakalım,bi geçmişi okuyim dedim siz sürekli kaynattınız sayfalar aktı ben takip ettim :roflol::roflol:
bilirsin işte çeyiz yapılıo ya dantel geçilio nevresim takıma ondan benimki de bide saten yaptırmış annem onu hiç kullanmadım sempatiksalakcinni
hg yasemincim opuyorumnanaktan
saten gereksiz bişey :sinifsinif: yatılmıyo üzerinde akannehir
Ben de iyiyim yasemincim..Tam kan sayımı yapılacak canım..Benim kalp çarpıntılarım oluyo ya doktor kansızlıktan şüphelendi biraz..
olabilir canım.kansızlık kalp çarpıntısı yapıyormuş.hergün bir domates yiyerek kansızlığını giderebilirsin..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?