Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

akşam beni okuldan almaya geldi her zamanki gibi.sonrada çarşıya uğradık.herşey güzeldi hoştu.sonra çok luzümsuz bişiy oldu hatırlamıyorum bile.o da espri mi ne yaptı.saçma oldu espirisi biraz:roflol::roflol: ben de gülmedim önce sonra gülmüş gibi yaptım numaradan :)) sonra hemen ciddileştim o da buna bozuldu.konuşuyoruz falan ama sıcak davranmıyo...

Hay allahım alındı galiba..Al gönlünü bari..aklinialirimsmile

ben bugün ramiz köftesi yaptım.koydum bakalım dolaba 2 gün bekliycek.umarım kokmaz bilmiyorumkismile

:roflol::roflol::roflol:

ay uzatır da uzatır bu şimdi bunu eyvahedigeldismile

Aman hangisi uzatmıyo ki benimkide uzatır öyle lastik gibi akannehir

Akşam kavgaya başlarız sabah devam ederiz:1closedeyes:hatta kavganın şiddetine göre ertesi günde devam ederiz:roflol:

pazar günü eskişehirde görmüştüm.es parkta vardı ramiz köfte diye bir yer ama kocam döner yemek istedi.o yüzden döner yedik...dönerde hiç güzel değildi ayrıca :1closedeyes: orda görünce ramiz köfte tarifide not almıştım bugün yaptım.ama ben yarım kilodan yaptım ona göre ayarladım artık tarifi...bakalım nasıl olcak?

Bir diş macunundan bi de köfteden iğrendim:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…