Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

benimde her başım sıkıştığında dua etmek aklıma gelir diğer zamanlarda da dua ederim ama başım dara düştüğü gibi fazla değil

öle deme cnmmbu kızında daha baska esı namaz kıldıgı için rahatsızzzohaoldumsmile

yok o kadar da değilim ama bazen insan o aşkı daha fazla yakalıyor ya bazen de böyle isteksiz oluyosun işte

bende çok severimmm şakkıdışakkıdı
ağzını ayıra ayıra balon patlatmaya bayılırımmm :jeyyar::jeyyar:

hiç sevmem sakızı

şeytan yzünden musallat olup hep bir iş güç çıkarıyor direnmelisin iradeni kuvvetli tut...

çok şükür rabbime inancımdan şüphem yok ama o zevki alamıyorum sanki

benimde her başım sıkıştığında dua etmek aklıma gelir diğer zamanlarda da dua ederim ama başım dara düştüğü gibi fazla değil

işte bunu diyorum

ee napıyosunuz kızlar

aslı insanlar ne alem ya , dün 10 kg fındık aldık 10tl'dan ,yanlış olmuş iade edip 12,5tl olan fındıktan 15kg alcaz

faturayı gönderdim iptal etsinler diye

adam 10 tl'dan 5 kg daha fatura kesmiş ,ayrıca 12,5 tl'dan da 15 kg fatura kesmiş

benden 10 tl'dan 15 kg iade faturası istedi sempatiksalakcinni

faturayı iptal edip 1 tane fatura kesse bu kadar fatura olmucaktı elinde

bana 3 fatura gönderdi ,1 iade faturası aldı kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
offf kardeşimle konuştum yeğenim babasını soruyormuş özledim neden gelmio die (((((((((((((((((( Allah kahretsin ya çocuğun hep dudakları uçuklamış korkarız ki çocuk etkilenecek Allahım yardım etsin:Saruboceq:

kıyamam ya kaç yaşında?

Allah nasıl biliyosa öyle yapsın o adamı :mymeka: gül gibi eşleri dururken ne ararlar anlamıyorum :mymeka:

kıyamam ya kaç yaşında?

Allah nasıl biliyosa öyle yapsın o adamı :mymeka: gül gibi eşleri dururken ne ararlar anlamıyorum :mymeka:

4 yaşında bir de akıllıki sormayın maaşallah :gitme: kızda 1 yaşına bastı oda yeni konuşmaya başlamak üzere ilk kelimesi baba baba (((((((((((

Bu ne dünürüm yakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ayyy kıyamam:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…