öle deme cnmmbu kızında daha baska esı namaz kıldıgı için rahatsızzzohaoldumsmile
bende çok severimmm şakkıdışakkıdı
ağzını ayıra ayıra balon patlatmaya bayılırımmm :jeyyar::jeyyar:
şeytan yzünden musallat olup hep bir iş güç çıkarıyor direnmelisin iradeni kuvvetli tut...
benimde her başım sıkıştığında dua etmek aklıma gelir diğer zamanlarda da dua ederim ama başım dara düştüğü gibi fazla değil
kızlar annem geldi çıkıyorummm :a015:
offf kardeşimle konuştum yeğenim babasını soruyormuş özledim neden gelmio die(((((((((((((((((( Allah kahretsin ya çocuğun hep dudakları uçuklamış korkarız ki çocuk etkilenecek Allahım yardım etsin:Saruboceq:
kıyamam ya kaç yaşında?
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın o adamı :mymeka: gül gibi eşleri dururken ne ararlar anlamıyorum :mymeka:
Bu ne dünürüm yakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıee napıyosunuz kızlar
aslı insanlar ne alem ya , dün 10 kg fındık aldık 10tl'dan ,yanlış olmuş iade edip 12,5tl olan fındıktan 15kg alcaz
faturayı gönderdim iptal etsinler diye
adam 10 tl'dan 5 kg daha fatura kesmiş ,ayrıca 12,5 tl'dan da 15 kg fatura kesmiş
benden 10 tl'dan 15 kg iade faturası istedi sempatiksalakcinni
faturayı iptal edip 1 tane fatura kesse bu kadar fatura olmucaktı elinde
bana 3 fatura gönderdi ,1 iade faturası aldı kaydirigubbakcemile3
offf kardeşimle konuştum yeğenim babasını soruyormuş özledim neden gelmio die(((((((((((((((((( Allah kahretsin ya çocuğun hep dudakları uçuklamış korkarız ki çocuk etkilenecek Allahım yardım etsin:Saruboceq:
Selamın aleyküm zemuszemus
Selamın aleyküm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?