Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Biraz dolma yoğurt ve salatakaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tam girdim site gitti, sonra yemek yedim

midem yanıyo çok ya :bbo:

Benimde mide krampları başladı anında:bbo:

ayy benımdee yaaa eksıyoo bıdeeeohaoldumsmile

aslı kaç günlük ömrümüz kaldı ,ölcez mi ohaoldumsmile ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

ömür hamile ,sıkıntısını biz mi yaşıyoz :roflol: :roflol:

mide bulantıları, yanmalaraı ,kasık ağrıları sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:

bende anlamadımm sanırım ıkımızz üşüttükkkk yada ömürün hamılılıgı bizi etıkılıoo:roflol::roflol:yada üşünce yoluyla ikimizde hamıleyiz:CüvCüv:

ne kadar seviyoruz seni gör

seninle midemiz bulanıp ,seninle karnımız ağrıyo :roflol: :roflol:

sen doğumdayken de sancı çekçez burda :roflol:
Valla ben pek sancı çekmeyi düşünmüyorum..Benimle birlikte anesteziye girersiniz:roflol:
yemeğimi çok kaçırdın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Yok benim sendromları yaşıyo ikiz gibiyiz:roflol:

yok canım ya bugün değil sadece pazar gününden beri böyle kafamçokkarıştı

açken de fena ,tokken de kafamçokkarıştı

keşke 3. ihtimal olsa boshayallersmile ama sana değil :mymeka:

geçmiş olsunnnn :1hug::1hug:
düşünce yoluyla hamile kalacaksınnnn buraya da yazdımm :şutarafagitti

Eğer mide yanmasından şikâyetçisiniz tavsiyelerimize bir göz atın ;

Öncelikle belirtmemiz gereken yanma hissini azaltan yiyecekleri tüketmektir . Mide yanması şikayeti genellikle çoğumuzun başımıza gelen bir sorundur . Dikkatli davranarak bu sorunu azaltmak mümkün . Öncelikle yemekleri az, sık sık olacak şekilde tüketin, yavaş yiyin, iyi çiğneyin. Yiyecek ve içeceklerinizin çok sıcak veya çok soğuk olmamasına dikkat edin . Yemeklerden hemen sonra uzanıp yatmayın . Alkol ve sigaradan da mümkün olduğunca kaçının.

Neler yiyebilirsiniz?

Karnabahar: Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından korur.

Lahana: Lahanayı çiğ olarak yemeyi tercih edin. İnce şeritler halinde doğrayıp salata yapın.

Patates: Çiğ patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır. Patatesi soyup kati meyve presinde suyunu sıkın. Su, havuç suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp için.

Elma sirkesi: Salatalarda ya da mezelerde elma sirkesi kullanın.

Maden suyu: Mide asidinin büyük bir bölümünü etkisiz hale getiriyor.

Ispanak: Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tüketin. Taze yapraklarını salata olarak yiyin.

Zeytinyağı: Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için safra salgısını artırıyor.

Muz: Mideyi seven meyvelerin basında geliyor. Ara öğünlerde birer muz yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir. Muz, mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor.

Kızarmış ekmek: Midenin salgıladığı aşırı asidi kurutarak yanma hissini gideriyor

ASLI BAK kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…