Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

valla bilmiyorum şu an uyuyor inşallah 2 saat uyur rahatlarrr
kıpırdayıp duruyor yavrum
ağlamaya başladı şimdidee
sustuu
korkuyor mudur acaba kızlar

O zeki mürende bizi görecek mikaydirigubbakcemile3

doğrusu bu
:roflol::roflol::roflol:

ayyy canım benim.niye huzursuz acaba CADIARZU ya bide ben şöyle düşünüyorum yazık onlar dünyaya uyum sağlamaya çalışıyorlar.kolay değil aslında... gamyoncuiremsu

Yarın ıspanak yapmayı düşünüyorum..

ıspanak mı :umursamaz: ben ne yapsam kii

Korkmaz heralde emelcim ya..Daha küçücük şey ne anlar korkudanbilmiyorumkismile

kızlar ben kaçıyorum öptüm sizi

iyi geceler canım..

Ispanakta iyi hoşda yıkaması bi dertsempatiksalakcinni

evet ya.sirkeli suda bekletiyomusun sen.ben bazı meyvelerde dahil yıkadıktan sonra sirkeli suda bekletip yine yıkıyorum.

valla bilmiyorum şu an uyuyor inşallah 2 saat uyur rahatlarrr
kıpırdayıp duruyor yavrum
ağlamaya başladı şimdidee
sustuu
korkuyor mudur acaba kızlar

nazar mı değdi acaba emell

iyi geceler canım..

evet ya.sirkeli suda bekletiyomusun sen.ben bazı meyvelerde dahil yıkadıktan sonra sirkeli suda bekletip yine yıkıyorum.

nazar mı değdi acaba emell

Bi sebze yıkama suyu var ya onunla yıkıyorum ben..bilmiyorumkismile

emell bide çok huzursuzlaştığında ayaklarının altına masaj yap.hatta çay bardağına su koy ılık içine bir tane kuru papatya at.sonra o suya parmaklarını bandırıp bebeğin ayak altına hafif dairesel masajlar yap.çok etkilidir.tecrübeyle sabit.ablam hep yapardı.

Ben bugün çok yorulmuşum bacaklarım ağrıyo..Kocamda yok masaj yapsınsempatiksalakcinni

bend e çıkıyorum kızlar.çok yorgunum aslında...uzanayım biraz..hepinizi öpüyorum iyi geceler...

Ay ne güzel her şeyi biliyosun..Ben annemle eltime güveniyorum valla akannehir:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…