- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Alışınca oluyo dünürüm..Eşimin arabası güzel çok konforlu..Ama vermiyo bana..
çok şanslısın
benim var malesefsempatiksalakcinni bekarken kızkardeşimle ortak araba almıştık 2 ay kullanabildik sonra satmıştıksempatiksalakcinniaraba bir sürü arıza çıkarmıştı bize zor kurtulduk:Saruboceq:
onda ne var? versin saa kendine yenisini alsın
Megane var..O bana biraz fazla lükskafamçokkarıştı
Ben miohaoldumsmile
Megane var..O bana biraz fazla lükskafamçokkarıştı
olurmu yalmaz: bundan sonra iyisi olmalı kullandığın araba bebeğinide taşıyacaksın aklinialirimsmile
eşim hep bir araba söylediğimde sağlamlığını söyler ölçer biçer birde arkadan çarptığında bebek olduğunu düşün der o yüzden öyle küçük müçük araba olmaz die bana çıkışırsempatiksalakcinni
olurmu yalmaz: bundan sonra iyisi olmalı kullandığın araba bebeğinide taşıyacaksın aklinialirimsmile
eşim hep bir araba söylediğimde sağlamlığını söyler ölçer biçer birde arkadan çarptığında bebek olduğunu düşün der o yüzden öyle küçük müçük araba olmaz die bana çıkışırsempatiksalakcinni
evet sen canım
hımm..bizde de passat var.eşime babası almış onunda kıymetli arabası.zaten o bana büyük ben de clio veya peugeot falan istiyorum.küçük park etmesi kolay olsun.
ben diyorum ömüre ama,eşin sana artık doğum yapınca doğum hediyesi süper bir araba alsın.nurtopu gibi evlat veriyoz arabanın lafımı olur dimi
Yeni cliolarda iyi.Fazlasında gözüm yok dermişimohaoldumsmile
evet sen canım
hımm..bizde de passat var.eşime babası almış onunda kıymetli arabası.zaten o bana büyük ben de clio veya peugeot falan istiyorum.küçük park etmesi kolay olsun.
dünürüm ikizim arabalarımız bile aynı
ben diyorum ömüre ama,eşin sana artık doğum yapınca doğum hediyesi süper bir araba alsın.nurtopu gibi evlat veriyoz arabanın lafımı olur dimi
dünürüm ikizim arabalarımız bile aynı
Her istediğimi alır da biraz da huzur verse beni çok sıkıyo..Bunaltıyo..
bebek olsunda değişir merak etme senle mi uğraşacak bebekle mikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
benimkide çok kuralcı düzenli disiplinlidir ama dikkat ediorum kız yeğenimi bi sevio bi sevio hayret ediorum kız çocuğuna daha sevecen davranıokaydirigubbakcemile3ama biizm erkek olması gerekiyor muş sülalenin çoğalması gerekiyor muşşşsempatiksalakcinni
bebek olsunda değişir merak etme senle mi uğraşacak bebekle mikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
benimkide çok kuralcı düzenli disiplinlidir ama dikkat ediorum kız yeğenimi bi sevio bi sevio hayret ediorum kız çocuğuna daha sevecen davranıokaydirigubbakcemile3ama biizm erkek olması gerekiyor muş sülalenin çoğalması gerekiyor muşşşsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?