Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Megane var..O bana biraz fazla lükskafamçokkarıştı

olurmu ya lmaz: bundan sonra iyisi olmalı kullandığın araba bebeğinide taşıyacaksın aklinialirimsmile

eşim hep bir araba söylediğimde sağlamlığını söyler ölçer biçer birde arkadan çarptığında bebek olduğunu düşün der o yüzden öyle küçük müçük araba olmaz die bana çıkışırsempatiksalakcinni

Yeni cliolarda iyi.Fazlasında gözüm yok dermişimohaoldumsmile

ben diyorum ömüre ama,eşin sana artık doğum yapınca doğum hediyesi süper bir araba alsın.nurtopu gibi evlat veriyoz arabanın lafımı olur dimi

evet sen canım

hımm..bizde de passat var.eşime babası almış onunda kıymetli arabası.zaten o bana büyük ben de clio veya peugeot falan istiyorum.küçük park etmesi kolay olsun.

bizimkide passat confort çok büyük araba hayatta kullanmam ben öylesini eşim bazen al sür dio yok diorumsempatiksalakcinni

evet sen canım

hımm..bizde de passat var.eşime babası almış onunda kıymetli arabası.zaten o bana büyük ben de clio veya peugeot falan istiyorum.küçük park etmesi kolay olsun.

Her istediğimi alır da biraz da huzur verse beni çok sıkıyo..Bunaltıyo..

Her istediğimi alır da biraz da huzur verse beni çok sıkıyo..Bunaltıyo..

bebek olsunda değişir merak etme senle mi uğraşacak bebekle mikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

benimkide çok kuralcı düzenli disiplinlidir ama dikkat ediorum kız yeğenimi bi sevio bi sevio hayret ediorum kız çocuğuna daha sevecen davranıokaydirigubbakcemile3ama biizm erkek olması gerekiyor muş sülalenin çoğalması gerekiyor muşşşsempatiksalakcinni

Ben de düzelcek diye bekliyorum..:gitme:

kız olunca sülale azalıyomuymuşş :)) nüfus yine artıyooo...kızlar damatlar çocuklarr..vs

benim kocamda çoğu zaman çok sıkıcıdır.kesin kuralları falan vardır.huysuz da biraz ( bi de tek çocuk olmanın verdiği bi huzursuzluk var onda.bi de çok titiz öldürüyo beni bu huyu mesela.. millet kocasına kızar ortalığı dapıtıyon diye buda bana kızıyoo bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…