Sebebi yüksek ateş ve yüksek tansiyon..:çok üzgünüm:
Ben toparlanmaya çalışıyorum canım..
geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm
CANIM BENİM.ÇOKK AMA ÇOKK ÜZÜLDÜM.NEYSE SENİN SAĞLIĞIN İYİ OLSUN DİYELİM ARTIK.SENİ SORULARIMLA YORMAK İSTEMİYORUM CANIM.SANA İYİ GELİCEKSE YAZARSIN ZATEN RAHATLARSIN , ŞU ANDA KOLLARIM KASILDI VALLA.BUNUN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BEN ÇOK İYİ BİLİRİM.UMARIM BİR AN ÖNCE TOPARLANIRSIN...:teselli:
bunu yaşayan biri olarak acını anlıyorum canım sen iyisin dimi
Ben kendimde çok kötüydüm..Ama şimdi iyiyim..
evet gidiyor
dinleniyorsun dimi ağrın var mı kim var yanında şimdi
ağrım yok şu anda..eşim yanımda..gelen giden oluyo arada sırada..pek eşim sokmuyo gerçi kimseyi..
canbım benim.bende dün diğer topiktesiniz sandım.oraya da gitmek istemedim.böyle bişi aklımızın ucundan bile geçmezdii.kendine dikkat artık.evdesin sanırım.dinlen iyice ve sonra bize anlat olur mu neler oldu?çok üzüldüm ben yaaaa
hastanedemisiniz? Bende kürtajdan sonra kimseyi görmek istememiştim.hatta bir iki hafta kimse rahatsız etmedi bizi.söyledik çünkü kimse gelmesin diye..o anki psikloji iste bi de laf anlatmak ve kimseyi dinlemek istemiyodukkk..
Ben çok fazla bi şey hatırlamıyorum.. Ya da hatırlamak istemiyorum bilmiyorum..Sanki beynim o kısmı silmiş gibi..
iyi yapıyor ben de kimseyi istememiştim o zaman
Yok eve geldik..Eşimi arıyolarda eşimde gelmeyin diyo..
Doktor bugünde çıkarmıycaktı da eve gitmek istiyorum dedim..İmza atıp çıktım..Küçücük odada canım sıkıldı..
Tansiyonum çok yüksek olunca herkes eşimin bi şey yaptığından şüphelendi..Adı çıkmış ya bi kere
kim mesela? yüksek tansiyon varmıydı sende ? bişeye falanmı üzülmüştün diye aklıma geldi benimde.ama eşin olarak değil tabi...gerçi tansiyon sorunu olmayanların bile hamilelikte olabiliyor.bende 8 tansiyonla hasteneye kaldırılmıştım.bi de en son gün eşim bana inanmamıştı....
görümcem ve eltim sordu..yani eşimin en yakınları soruyo bunu bana..sana bi şey mi yaptı diye..ama benim zaten bi tansiyon problemim vardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?