ağlama :gitme: eşin ne dio üzüldümü odabilmiyorumkismile
Üzüldü..Bana destek olmaya çalışıyo..Bana bi şey olcak sanmış korkmuş..
hoşgeldin canımm net yavaşladı benim senin geldiğini görmedim nasılsın??
Hiç iyi değilim canım ya daha
iyi sayılırım canım.iyiydim bugün ama ömürü duyunca canım sıkıldı.aklımdan çıkmıyoooo.şoke durumdayımm..,
oyy canım benim.senin artık 2 meleğin var.inş öbür dünyada seveceksin onları cennette sevip büyütüceksin onu.ben kendimi hep böyle avuttum.toparlanmaya çalış canımm..anlatmak istediğin şeyler varsa anlat hadi.dinlerim ben senii..derleşiriz azıcık..olumunekankayizsmile
Üzüldü..Bana destek olmaya çalışıyo..Bana bi şey olcak sanmış korkmuş..
iyi sayılırım canım.iyiydim bugün ama ömürü duyunca canım sıkıldı.aklımdan çıkmıyoooo.şoke durumdayımm..,
oyy canım benim.senin artık 2 meleğin var.inş öbür dünyada seveceksin onları cennette sevip büyütüceksin onu.ben kendimi hep böyle avuttum.toparlanmaya çalış canımm..anlatmak istediğin şeyler varsa anlat hadi.dinlerim ben senii..derleşiriz azıcık..olumunekankayizsmile
Eşim bi yandan maç seyrediyo maçın sesine tahammül edemiyorum
Sağol canım iyi ki varsınız..Pek kimseyle konuşabilen bi insan değilim size anlatıyorum açılıyorum..
Eşim bi yandan maç seyrediyo maçın sesine tahammül edemiyorum
Sağol canım iyi ki varsınız..Pek kimseyle konuşabilen bi insan değilim size anlatıyorum açılıyorum..
nasıl oldu ömür?anlatmak istermisin hatırladığın kadarıyla?ne zaman oldu bu olay?
[
kapıyı kapatsan bide müzük falan açsan şöyle hafif.hem duymassın hemde şöyle sade dinlendirici bi müzik dinlemiş olursun.
bende bu konuları hiç konuşamadım ömür.sadece burda yazdım.öyle rahatladım..hiç unutulmuyoo ama zamanla köreliyoo sanki...ya da alışıyosun işte..ne bilim..
Cumartesi sabaha karşı oldu..Kanamam vardı..Eşim aldı hastaneye getirdi..Bebek düşmüştü zaten..
biliosunuz son zamandaki bizimde üstümüzdeki sıkıntıları....yatıorum kalkıorum hep üzülüorum ağlıorum vs....
neyse dün eminönüne gitmek için trene bindik...1 durak sonra bir yaşlı teyze geldi yanımıza eşimi kaldırdı evladım ben oturayım die sen şu tarafa otur dedi eşimi kaldırdı teyze benim yanıma oturdubilmiyorumkismile beyaz tülbent vardı başında siyahda pardesuluydu..yanıma oturur oturmaz tanışmıyoruz saten bşladı bir hikaye anlatmaya şaşırdım kaldım....
Yalnız da oturmak istemiyorum o yüzden gitmiyorum başka bi odaya..Adamında işi bu napsın şimdi izlemek zorunda..
diniomusunuzzbilmiyorumkismile
ağrı falan olmuşmuydu cumartesi ? zaten halsizdin sen dimi..içimdende diyodum hep , ömürün zor geçiyo diye.çünkü sen hep halsizim diyodun bişey yapmadığın halde,ben diğer topikteki kızları dinliyorum onlar hem çalışıyolar hemde sıkıntı yok onlarda..seninde aynı ben gibi geçti...
eeee
ömür çatpat okudum düşük mü yaptınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?