Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hoşgeldin canımm net yavaşladı benim senin geldiğini görmedim nasılsın??

iyi sayılırım canım.iyiydim bugün ama ömürü duyunca canım sıkıldı.aklımdan çıkmıyoooo.şoke durumdayımm..,

Hiç iyi değilim canım ya daha

oyy canım benim.senin artık 2 meleğin var.inş öbür dünyada seveceksin onları cennette sevip büyütüceksin onu.ben kendimi hep böyle avuttum.toparlanmaya çalış canımm..anlatmak istediğin şeyler varsa anlat hadi.dinlerim ben senii..derleşiriz azıcık..olumunekankayizsmile

bende şoktayım hiç beklemiodum dün kaç kere girip girip baktım kendi kendime diorum nerde bunlar ömür mutlaka girerdi die öyle düşünüordum bugun okudum olanları...

Eşim bi yandan maç seyrediyo maçın sesine tahammül edemiyorum

Sağol canım iyi ki varsınız..Pek kimseyle konuşabilen bi insan değilim size anlatıyorum açılıyorum..

[
Eşim bi yandan maç seyrediyo maçın sesine tahammül edemiyorum

Sağol canım iyi ki varsınız..Pek kimseyle konuşabilen bi insan değilim size anlatıyorum açılıyorum..

kapıyı kapatsan bide müzük falan açsan şöyle hafif.hem duymassın hemde şöyle sade dinlendirici bi müzik dinlemiş olursun.

bende bu konuları hiç konuşamadım ömür.sadece burda yazdım.öyle rahatladım..hiç unutulmuyoo ama zamanla köreliyoo sanki...ya da alışıyosun işte..ne bilim..

Son düzenleme:
biliosunuz son zamandaki bizimde üstümüzdeki sıkıntıları....yatıorum kalkıorum hep üzülüorum ağlıorum vs....

neyse dün eminönüne gitmek için trene bindik...1 durak sonra bir yaşlı teyze geldi yanımıza eşimi kaldırdı evladım ben oturayım die sen şu tarafa otur dedi eşimi kaldırdı teyze benim yanıma oturdubilmiyorumkismile beyaz tülbent vardı başında siyahda pardesuluydu..yanıma oturur oturmaz tanışmıyoruz saten bşladı bir hikaye anlatmaya şaşırdım kaldım....

Yalnız da oturmak istemiyorum o yüzden gitmiyorum başka bi odaya..Adamında işi bu napsın şimdi izlemek zorunda..

Cumartesi sabaha karşı oldu..Kanamam vardı..Eşim aldı hastaneye getirdi..Bebek düşmüştü zaten..

ağrı falan olmuşmuydu cumartesi ? zaten halsizdin sen dimi..içimdende diyodum hep , ömürün zor geçiyo diye.çünkü sen hep halsizim diyodun bişey yapmadığın halde,ben diğer topikteki kızları dinliyorum onlar hem çalışıyolar hemde sıkıntı yok onlarda..seninde aynı ben gibi geçti...

eeee

Ben hiç bi şey yiyemiyodum...Bi de bi iş yapsam bu kadar da tutamazdım anca bu kadar dayandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…