Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kızlar ben hastanedeyim..

Yüksek tansiyonum nedeniyle pazartesi günü evde bayıldım..Eşim hastaneye getirdi. Doktor burda araştırıyo..

Hepinizi çok öpüyorum..

Off geçmiş olsun ömürüm, ırsimi bu yüksek tansiyon Kaça çıkıyor ?

Bilmiyorum ki düzelir heralde bekliyoruz..:18:

Vücudum biraz çöktü heralde..Kolay şeylerde yaşamadım son zamanlarda..Eşim akıllandı biraz ama geç kaldı..Şimdi benden özür diliyo..

Hayat bazen farklı şekillerde insanın aklını başına getirebiliyor ömürcüğüm, belki vicdan azabı-belkide senin bu kadar çok kıyısında durman hayatın...Akıllandırmıştır eşini, rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin Ama buradan tek kazanç sen iyileştikten sonra inşallah eşinin tamamen değişmesi olsun... Allahımda hayırlı evlat nasip etsin, senden çok o ister artık belkide :18:

Off geçmiş olsun ömürüm, ırsimi bu yüksek tansiyon Kaça çıkıyor ?
22 ye çıkıyo..İrsi değil kimsede bilmiyorum ben tansiyon..

Akıllandığını söylüyo ama bende bittim yani..Kendimi tükenmiş gibi hissediyorum..

Günaydın bu arada..Burda gün erken başlıyo 6 'da uyanıyoruz..

22 yüksekmiş gerçekten az daha kal ömürcüm sana tansiyon hapı verirler babam kullanıyor onunda 23 çıkmıştı dr tansiyon hapı verdi o günden beri 12 oluyor yükselmiyor

günaydın canlarım

dünürüm

emelişkom nasılsını ,kuzu nasıl?
Günaydın dünürüm
22 yüksekmiş gerçekten az daha kal ömürcüm sana tansiyon hapı verirler babam kullanıyor onunda 23 çıkmıştı dr tansiyon hapı verdi o günden beri 12 oluyor yükselmiyor

Şimdi de çok düşük gözlerim kararıyo..

iyiyim ve uykusuzum elifim ha bi de aç beyefendi iyi gazı var ondan uyumuyor tam uyudu diyorum pusete yatırıyorum gözler açık yaramaz oğlan

kızlar hazır eren uyumuşken temizlik yapayım
siziçok seviyorum dostlarım benim pc açık arada bakarım ben size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…