Kızlar ben hastanedeyim..
Yüksek tansiyonum nedeniyle pazartesi günü evde bayıldım..Eşim hastaneye getirdi. Doktor burda araştırıyo..
Hepinizi çok öpüyorum..
Hiç iyi değilim valla..
Otel gibi kullanıyorum hastaneyi..Biraz psikolojik destek alıyorum burda..Serumlarla ayakta duruyorum..Bi şey yiyemiyorum..
Sizler neler yapıyosunuz hepinizi çok özledim..
Bilmiyorum ki düzelir heralde bekliyoruz..:18:
Vücudum biraz çöktü heralde..Kolay şeylerde yaşamadım son zamanlarda..Eşim akıllandı biraz ama geç kaldı..Şimdi benden özür diliyo..
22 ye çıkıyo..İrsi değil kimsede bilmiyorum ben tansiyon..Off geçmiş olsun ömürüm, ırsimi bu yüksek tansiyonKaça çıkıyor ?
Hayat bazen farklı şekillerde insanın aklını başına getirebiliyor ömürcüğüm, belki vicdan azabı-belkide senin bu kadar çok kıyısında durman hayatın...Akıllandırmıştır eşini, rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesinAma buradan tek kazanç sen iyileştikten sonra inşallah eşinin tamamen değişmesi olsun... Allahımda hayırlı evlat nasip etsin, senden çok o ister artık belkide :18:
günaydın ömürcüm nasılsın bugün daha iyisin değil mi
evet sen olmaınca tadı olmuyor valla yazasımız gelmedi
Günaydın dünürümgünaydın canlarım
dünürüm
emelişkom nasılsını ,kuzu nasıl?
22 yüksekmiş gerçekten az daha kal ömürcüm sana tansiyon hapı verirler babam kullanıyor onunda 23 çıkmıştı dr tansiyon hapı verdi o günden beri 12 oluyor yükselmiyor
iyiyim ve uykusuzum elifim ha bi de aç beyefendi iyi gazı var ondan uyumuyor tam uyudu diyorum pusete yatırıyorum gözler açık yaramaz oğlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?