Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

omurumm canımm aklımdasınnn tatlım
dılerım daha ıyısındır
allahın ıznıylee bugunler gecıcek ınsallahhh

geçmiş olsun ömürrra.s.
umarım birşeyin çıkmaz:çok üzgünüm: son dönemlerde yaşadıkların kolay değil tansiyonun ondan dolayı yükselmiştir en kısa zamanda iyleşip aramıza dön a.s.

Hiç iyi değilim valla..

Otel gibi kullanıyorum hastaneyi..Biraz psikolojik destek alıyorum burda..Serumlarla ayakta duruyorum..Bi şey yiyemiyorum..

Sizler neler yapıyosunuz hepinizi çok özledim..

canım benim günaydın hala hastanede misin?

biz de seni çok özledik

ne söylüyo doktorlar? tansiyon problemin neden kaynaklanıyomuş?

canım benim günaydın hala hastanede misin?

biz de seni çok özledik

ne söylüyo doktorlar? tansiyon problemin neden kaynaklanıyomuş?

Seni bekliyodum dünürüm..

Doktor fobisi olan ben burdan çıkmak istemiyorum..Eve gitmek istemiyorum..

Tansiyonumu indirdiler normale geldi..

yanında olmayı isterdim sana destek olmak isterdim bir nebze de olsa

Sağol canım..

Bayılma huyum başladı dünürüm..Durup durup düşüyorum..Eşim pek o yüzden eve götürmek istemiyo.. Hastanede herkes gözümün içine bakıyo ne zaman yıkılıcam diye..

güzelim ya niye böyle oldu ki? stres kaynaklı mı?

Bilmiyorum ki düzelir heralde bekliyoruz..:18:

Vücudum biraz çöktü heralde..Kolay şeylerde yaşamadım son zamanlarda..Eşim akıllandı biraz ama geç kaldı..Şimdi benden özür diliyo..

Hiç iyi değilim valla..

Otel gibi kullanıyorum hastaneyi..Biraz psikolojik destek alıyorum burda..Serumlarla ayakta duruyorum..Bi şey yiyemiyorum..

Sizler neler yapıyosunuz hepinizi çok özledim..

Ömürcüm nasıl oldun canım çok merak ettik seni ne zaman eve döneceksin bellimi kendine iyi bak olurmu canım sakın kendini bırakma sen güçlü bir kadınsın atlatacaksın bunuda

Ömürcüm nasıl oldun canım çok merak ettik seni ne zaman eve döneceksin bellimi kendine iyi bak olurmu canım sakın kendini bırakma sen güçlü bir kadınsın atlatacaksın bunuda

Hiç güçlü değilim ablacım. Toparlayamadım kendimi bi türlü..

Bilmiyorum ki düzelir heralde bekliyoruz..:18:

Vücudum biraz çöktü heralde..Kolay şeylerde yaşamadım son zamanlarda..Eşim akıllandı biraz ama geç kaldı..Şimdi benden özür diliyo..

off ne desem eşine bilmem ki

neyse bundan sonrasına bak artık sen ,toparlanmaya çalış

Sakın öyle söyleme canım benim geçecek bu günlerde eşinle durumlar nasıl ne diyor bu duruma özür diliyor demişsin sıkıntı yoktur umarım

Yok hayır aramız çok iyi..Birlikte kalıyoruz hastanede..Aşk tazeledik..Diyorum ya otel gibi kullanıyoruz burayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…