Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Meldoş sana bi şey sorcam kürtajdan sonra adet olmadım ben daha yani çok geçmedi ama bi belirtide yok yaaaa ister istemez strese giriyorum:18:

Meldoş sana bi şey sorcam kürtajdan sonra adet olmadım ben daha yani çok geçmedi ama bi belirtide yok yaaaa ister istemez strese giriyorum:18:

cnm bu konuda fazla bilgim yok ama az çok bildiğim,, loğusa sayılıyorsun şimdi vucud hamile gibi devam ediyor yani bi kaç ay sonra eskisi gibi düzene giriyor

asli slm
ömür dr da danış istersen ama bu durum doğal biraz daha süre geçsin eski düzene oturur

cnm bu konuda fazla bilgim yok ama az çok bildiğim,, loğusa sayılıyorsun şimdi vucud hamile gibi devam ediyor yani bi kaç ay sonra eskisi gibi düzene giriyor

İnşallah öyledir..Bi kaç gün sonra doktoru arıycam eşimden gizli halletmem lazım:18:

İnşallah öyledir..Bi kaç gün sonra doktoru arıycam eşimden gizli halletmem lazım:18:

eşin söylemediğini öğrenirsede kızar
dr beraber gidersiniz .. benim dediğim gibi dir geçenlerde arkadaşım ikiz bebeklerini kürtajla aldı ordan biliorum oda senin durumundaydı

eşin söylemediğini öğrenirsede kızar
dr beraber gidersiniz .. benim dediğim gibi dir geçenlerde arkadaşım ikiz bebeklerini kürtajla aldı ordan biliorum oda senin durumundaydı

Zaten beraber gideriz doktora yalnız gitmem mümkün mü bi sorayımda telefonda doktora bakalım ne diycek

bekle bakalım cnm
bende dr az önce sordum bi sürü tahlil istedi :18:kolestrol kansızlık vardı sen de dedi i
tahlil şart dedi
ben ilaç versenizde içmem dedim kan tahliline gerek yok yani :18::18:
boşuna meşgul etmeyelim dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…