Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

eve gidicem hemen yemeği fırına

salonu mutfağı süpürüp ,lavabo klozet temizliği

tamaaam bu kadarcık

Eşim aradı şimdi laptop çantama kablosunu koyarmısın demişti akşam unutmuşum azar işittim yine:78:

sende bendensin işte :83: nelerinden korkuyosak

dün akşam bende bu gece için ondan habersiz plan yaptım diye kızdı bana

sanki o hep haber veriyo önceden bana

Ben bi şeyi ayırt edemiyorum..Eşim çok sinirli..Ama ben hep karşısında sessiz kaldım..Sesim çıksa napar bunu bi bilsem..Bi kaç kere el kaldırdı bana ama vurmadı..Üstüne gitsem belki vuracak..Bundan korkuyorum

bende hiç üstüne gitmiyorum hemen başka odaya giderim tartışma ortamı yaratamadık hiç

bende bağırıp çağırsam nolur bilmiyorum ,gerçi o da bağırmıyo tabi ben çekip gidince

el kaldırmak ne demek ya

Evet dünürüm onun içinde biraz sessiz kalıyorum..Yani çok güzel sindiriyo beni..Ama tabi o el kalktığı gibi benim bi yerime inerse terkederim onu..

Ben geldim, ömürüm nasılsın , elifim sen nasılsın, geçmişin tümünü okudum, ah bu sinirli erkekler, herhalde ben senin eşinle evli olsam ömür ya cinayet çıkardı, yada ilk ay boşanma, allahım dağına göre kar veriyor işte, ama el kaldırmak :85: bilemedim, ah kızlar hayat ne zor, şimdi ben nasıl evleneyim, nasıl evet diyeyimde yurt dışına gideyim bununla 3 yılda olsa, aşıkda olsam ben akıllı davranıyorum hep, sonuç kazanıyormuyum kaybediyormuyum o bile belli olmuyor :85:

Gözdem canım benim seni burda görmek ne güzel..

Napıyım canım idare ediyorum artık..İşte böyle böyle hasta etti ya beni hiç sağlıklı bi insan değilim artık..En iyisi evlenmemek boşver..Bekarlık sultanlık..:97:

iyiyim simoşum sen nasılsın kuzucum?

inanki artık hak veriyorum sana mantık aşkın önüne geçmeli

Son düzenleme:
gelmezmiyim ömürcüğüm, çok özledimki sizi, şirketteki işleri toparladım geldim işte anca :81: hayat ne kadar zor değil mi, herkesin imtihanı farklı işte, ama bu dünyada çektiğimiz sıkıntılar ahiretteki hayatımız için birer tuğla, kadere ve zamana bırakmak en mantıklısı artık bence, hepimizin ayrı ayrı dertleri var, dertsiz insanmı var zaten dimi kızlar, ama ciddi anlamda ben karar veremiyorum, aramızda çok kötüye gidiyor, zedelendi sanki herşey, en kötüsü de ben hep sevgiye aşka sonsuz hürmet ederdim, rabbimin aşkından sonra kullarına bağışladığı en güzel hediye derdim; ama artık örselendiğimi aşka olan inancımı kaybetmeye başladığımı hissediyorum

slm kızlarr ömürrr üzülme canım yaaa ama el kaldırmak bı ınsınde görelım bütün topık gelırız heee

öyle kuzucum işte rabbim sevdiği kullarına daha çok dert verirmiş ,hepimizin derdi başka başka

aşk güzel şey ama mantık da lazımmış insan sonradan anlıyo

slm kızlarr ömürrr üzülme canım yaaa ama el kaldırmak bı ınsınde görelım bütün topık gelırız heee

aslıcık da gelmiş

dövelim mi bu hain kurdu

Aşk diye bi şey yok canım zaten..Olsa bile zamanla bitiyo..

O iniş olursa bi daha beni bulamaz dağa çıkarım

Senin sevdiğinle değil ''seni sevenle'' evleneceksin...Bunca yıldır biriktirdiğim tecrübelerden edindiğim izlenim bu...Seni seveni zamanla sevebilirsin-hem zaten o ilgisiyle-nezaketiyle-sana dünyada cenneti yaşatmasıyla kendini sevdirirde aşıkta ettirir. Ama senin delice aşık olduğun sevdiğin adamla evlenirsen ve mazallah o seni senden biraz daha az severse yada sevgisi biterse hayatın kayar...
Kumardır bu evlilik, resmen zar atmak :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…