eve gidicem hemen yemeği fırına
salonu mutfağı süpürüp ,lavabo klozet temizliği
tamaaam bu kadarcık
Gezin dünürüm memnun musun hayatından yalnızlık bitti iyi oldu
Eşim aradı şimdi laptop çantama kablosunu koyarmısın demişti akşam unutmuşum azar işittim yine:78:
iyi oldu valla bekliyoduk ki haftasonu olsunda bir yere gidelim
evde dinlencez mi, gezcez mi bilemiyoduk
hain kurt
İyi oldu dünürüm
Müjdeeeeeeee adet olmuşum
Yandık akşamada devam eder şimdi:86:
sende şu moda geç :95: :95: :95:
şok olursesini çıkartmaz :82:
Korkuyorum dünürüm..O moda geçemiyorum..
sende bendensin işte :83: nelerinden korkuyosak
dün akşam bende bu gece için ondan habersiz plan yaptım diye kızdı bana
sanki o hep haber veriyo önceden bana
Ben bi şeyi ayırt edemiyorum..Eşim çok sinirli..Ama ben hep karşısında sessiz kaldım..Sesim çıksa napar bunu bi bilsem..Bi kaç kere el kaldırdı bana ama vurmadı..Üstüne gitsem belki vuracak..Bundan korkuyorum
bende hiç üstüne gitmiyorum hemen başka odaya giderim tartışma ortamı yaratamadık hiç
bende bağırıp çağırsam nolur bilmiyorum ,gerçi o da bağırmıyo tabi ben çekip gidince
el kaldırmak ne demek ya
Ben geldim, ömürüm nasılsın , elifim sen nasılsın, geçmişin tümünü okudum, ah bu sinirli erkekler, herhalde ben senin eşinle evli olsam ömür ya cinayet çıkardı, yada ilk ay boşanma, allahım dağına göre kar veriyor işte, ama el kaldırmak :85: bilemedim, ah kızlar hayat ne zor, şimdi ben nasıl evleneyim, nasıl evet diyeyimde yurt dışına gideyim bununla 3 yılda olsa, aşıkda olsam ben akıllı davranıyorum hep, sonuç kazanıyormuyum kaybediyormuyum o bile belli olmuyor :85:
gelmezmiyim ömürcüğüm, çok özledimki sizi, şirketteki işleri toparladım geldim işte anca :81: hayat ne kadar zor değil mi, herkesin imtihanı farklı işte, ama bu dünyada çektiğimiz sıkıntılar ahiretteki hayatımız için birer tuğla, kadere ve zamana bırakmak en mantıklısı artık bence, hepimizin ayrı ayrı dertleri var, dertsiz insanmı var zaten dimi kızlar, ama ciddi anlamda ben karar veremiyorum, aramızda çok kötüye gidiyor, zedelendi sanki herşey, en kötüsü de ben hep sevgiye aşka sonsuz hürmet ederdim, rabbimin aşkından sonra kullarına bağışladığı en güzel hediye derdim; ama artık örselendiğimi aşka olan inancımı kaybetmeye başladığımı hissediyorum
slm kızlarr ömürrr üzülme canım yaaa ama el kaldırmak bı ınsınde görelım bütün topık gelırız heee
Aşk diye bi şey yok canım zaten..Olsa bile zamanla bitiyo..gelmezmiyim ömürcüğüm, çok özledimki sizi, şirketteki işleri toparladım geldim işte anca :81: hayat ne kadar zor değil mi, herkesin imtihanı farklı işte, ama bu dünyada çektiğimiz sıkıntılar ahiretteki hayatımız için birer tuğla, kadere ve zamana bırakmak en mantıklısı artık bence, hepimizin ayrı ayrı dertleri var, dertsiz insanmı var zaten dimi kızlar, ama ciddi anlamda ben karar veremiyorum, aramızda çok kötüye gidiyor, zedelendi sanki herşey, en kötüsü de ben hep sevgiye aşka sonsuz hürmet ederdim, rabbimin aşkından sonra kullarına bağışladığı en güzel hediye derdim; ama artık örselendiğimi aşka olan inancımı kaybetmeye başladığımı hissediyorum
slm kızlarr ömürrr üzülme canım yaaa ama el kaldırmak bı ınsınde görelım bütün topık gelırız heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?