Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben güzel yaparım ama sevmem
sizin iş yerinde yemek yapan patatesli mi yapıyordu eliff

Dünürüm o arkadaşım var ya msn de laf attı şimdi kapattım msn yi ay çok soğudum yaaaaaa

Dünürüm o arkadaşım var ya msn de laf attı şimdi kapattım msn yi ay çok soğudum yaaaaaa

boşver kuzucum kimseyi takma kafana ne yaşadığını ,ne hissettiğini sen biliyosun o değil

onun zor zamanında sen ona hep destektin ,acısını hafife almadın, yanında oldun

sıkma canını

boşver kuzucum kimseyi takma kafana ne yaşadığını ,ne hissettiğini sen biliyosun o değil

onun zor zamanında sen ona hep destektin ,acısını hafife almadın, yanında oldun

sıkma canını

Öyle canım konuşmak istemiyorum onunla şu sıralar beni bu kadar hafife almayacaktı..

Görünüşte o da bana destekti ama noldu niye her şeyi bi anda bozdu anlamadım

ömür o arkadaşını bilmediğm için yorum yapmayımmm ama kimseyi kafaya takma kimse senden değerli değil
elif kıymalı pirinç mi bu kadın dünya mutfağından gidiyorrr

ya da ben zeytinyağlı yemeklerin kıymalı yapılmasından hoşlanmadığım için bana ters geliyo yaptıkları

gerçi kıymalı pırasaya da pirinç katılmaz heralde

dün akşam fava yedim süperdi ,Allah kabul etsin biri getirdi çok uzun zamandır yememiştim

ve eşim sevmez diye hiç yapmayı denememiştim ,tadına baktırdım beğendi yaparım artık

ömür o arkadaşını bilmediğm için yorum yapmayımmm ama kimseyi kafaya takma kimse senden değerli değil
elif kıymalı pirinç mi bu kadın dünya mutfağından gidiyorrr

Pek değmezmiş canım arkadaşıma yaptıklarım..

beğendiyse sorun yok fava nasıl yapılır bilmem :26:
Pek değmezmiş canım arkadaşıma yaptıklarım..
öyle oluyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…