Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

azıcık geçmişe baktım gerçekten çok güzel bi dostlugunuz var

bu akşam türkan var izliyormusunuz ben çok begeniyorum orhanın türkana olan aşkından bide cazibeyle kemalin aşkından çok heyecanlanıyorum benim kociş sanki kendin yaşıyorsun diyorrrr resmen yanaklarım kızarıyor milletin aşk hayatıyla avunuyorum manidar gibi olmaya başladımmm son zamanlarda

Türkanı izlemiyorum da kemalle cazibenin aşkı benimde hoşuma gidiyoŞu simge çıksa aradan

ben bide barışın hastasıyım adam harika peltek rolü yapıyor meger normalde peltek değilmiş

Evet barış çok tatlı çok gülüyorum ben de ona..Ben kendi konuşması sanıyodum gerçekten güzel rol yapıyomuşHele bereket dede haliyle yürümesi uzayda gibi

kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere ömürcüm tanıştıgımıza çok memnun oldum burayı buldugumada çok sevindim görüşmek üzere

Az sonraaaaaaa az kaldı zaten az önce ağzımdan kaçırıyodum özelde

hani nerde söylemedinnnnnnnnn :84: :84:

Tamam denizde gelsin katılsın bize aynıymış huylarımız

o kadar laf söyledim insan güzel bişey söyler

ben seyrediyorum da kocamdan fırsat bulamıyorum artık dizilerime de engel oldu :95: :95:

ama yahşi cazibeyi seviyo eski bölümlerin tekrarlarını bile izleyip beni bayıltıyo :96:

Zamanı gelince söyliycem dünürümSeyret seyret büyük bi nefretle

Ben dünürüme güzel sözler söylemezmiyim hiç canımsın sen benim seni ne kadar sevdiğimi biliyosun dert ortağımsın benim..Akıl alıyorum senden bitanemsin canım iyi ki varsın

Dünürüm eşime telefon açtım evde pırasa var dedim

Tamam dışarda yiyelim ama eve gelmiyim buluşalım dedi hayretGerçekten çok yorgun

sen zaten artık beni sevmiyosun ,beğenmiyosun biliyorum

yoksa yoksa hayatında başkası mı var

hadi verdiğimiz sözler , sohbetlerimiz yalan mıydı

nayır nolamaz

sen zaten artık beni sevmiyosun ,beğenmiyosun biliyorum

yoksa yoksa hayatında başkası mı var

hadi verdiğimiz sözler , sohbetlerimiz yalan mıydı

nayır nolamaz

Seni aldattığımı nasıl düşünebilirsin

sevgili kurtun bugün kulakları çok çınladı ,kafasına Allah tarafından bi saksı düştü galiba

Evet ilginç geldi bana da..O saksıyı durmadan atmalı kafasına

Yalnız dışarı çıkmak çok garip geliyo şimdi..3-5 ay olmuştur yalnız çıkmayalı..

Arabamı unuttum nerdeyse..

Ayyy saçmalığa bak şimdi ben arabayla gitcem dönüşte 2 araba arka arkaya gelcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…