- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ne güzel yaaa maşallah diyeyim nazarım degmesin akşamlarıda görüşüyorsunuz galiba anladıgım kadarıyla elifçim bende seni çok seviyorum seni kendime yakın buluyorum huyumuz suyumuz birazcık benziyor daa
Tamam denizde gelsin katılsın bize aynıymış huylarımız
canım yaa aranıza benide katmanıza çok sevindim
azıcık geçmişe baktım gerçekten çok güzel bi dostlugunuz var
bu akşam türkan var izliyormusunuz ben çok begeniyorum orhanın türkana olan aşkından bide cazibeyle kemalin aşkından çok heyecanlanıyorum benim kociş sanki kendin yaşıyorsun diyorrrr resmen yanaklarım kızarıyormilletin aşk hayatıyla avunuyorum manidar gibi olmaya başladımmm son zamanlarda
ben bide barışın hastasıyım adam harika peltek rolü yapıyor meger normalde peltek değilmiş
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere ömürcüm tanıştıgımıza çok memnun oldum burayı buldugumada çok sevindim görüşmek üzere
Az sonraaaaaaa az kaldı zaten az önce ağzımdan kaçırıyodum özelde
Tamam denizde gelsin katılsın bize aynıymış huylarımız
azıcık geçmişe baktım gerçekten çok güzel bi dostlugunuz var
bu akşam türkan var izliyormusunuz ben çok begeniyorum orhanın türkana olan aşkından bide cazibeyle kemalin aşkından çok heyecanlanıyorum benim kociş sanki kendin yaşıyorsun diyorrrr resmen yanaklarım kızarıyormilletin aşk hayatıyla avunuyorum manidar gibi olmaya başladımmm son zamanlarda
hani nerde söylemedinnnnnnnnn :84: :84:
o kadar laf söyledim insan güzel bişey söyler
ben seyrediyorum da kocamdan fırsat bulamıyorum artık dizilerime de engel oldu :95: :95:
ama yahşi cazibeyi seviyo eski bölümlerin tekrarlarını bile izleyip beni bayıltıyo :96:
Zamanı gelince söyliycem dünürümSeyret seyret büyük bi nefretle
Ben dünürüme güzel sözler söylemezmiyim hiç canımsın sen benim seni ne kadar sevdiğimi biliyosun dert ortağımsın benim..Akıl alıyorum senden bitanemsin canım iyi ki varsın
Dünürüm eşime telefon açtım evde pırasa var dedim
Tamam dışarda yiyelim ama eve gelmiyim buluşalım dedi hayretGerçekten çok yorgun
sen zaten artık beni sevmiyosun ,beğenmiyosun biliyorum
yoksa yoksa hayatında başkası mı var
hadi verdiğimiz sözler , sohbetlerimiz yalan mıydı
nayır nolamaz
sevgili kurtun bugün kulakları çok çınladı ,kafasına Allah tarafından bi saksı düştü galiba
Seni aldattığımı nasıl düşünebilirsin
peki neden böyle davranıyorsun bana kuzum
ihmal ediyorsun beni
dayanamicim bu acıya tanrım ızdırabım ne kadar da büyük
Lütfen nalan kendine bu kadar eziyet etme yok hayatımda başka biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?