ama bana nasıl yollicannnn cnmmgözde buldum şarkıyı
Senin niye yok meldoş
Aman dışarı çıktığım mı var bazen alışveriş yaparım arabama benzim alırım..Kuaföre giderim..Çok masraflı değilim yani
daha ne olsunnn
mağazalarda hesaplarımız var taksitle ordan alırım o kadareşim kendi de kullanmaz kolay kolay
gözde aşkım filan deme libidolar tavan yaptı bende eşimi uyandıracam
melda paro olabilmek için çek yazcakkkkÇek mi yazıyosun melda
daha ne olsunnn
mağazalarda hesaplarımız var taksitle ordan alırım o kadareşim kendi de kullanmaz kolay kolay
Biz de hiç nakit taşımıyoruz.
vallaaa ne güsel ki eşleriniz evde libidonuz tavan yapıooogözde aşkım filan deme libidolar tavan yaptı bende eşimi uyandıracam
meldoşş bizi discoya götürseneeee o zaman
ben paranın sıcaklığını hissetmeliyim
ben paranın sıcaklığını hissetmeliyim
vallaaa ne güsel ki eşleriniz evde libidonuz tavan yapıoooulen bnm libidom kendini de parçalasaaaa ne koca var ne de sevgilim yanomdaaa
:82::82:Çek mi yazıyosun melda
bilmem yediğim bişi yaradı galibaHayırdır melda senden beklenmeyen bi davranış
çek defterimi böle ufak işler için açmam bilemelda paro olabilmek için çek yazcakkkk
anam bnm aşkım gene kredi kartını çok kullanırrr ve hep ben kızarımmm ama dinlemez beni pekkk
kaç pereee acepppppGün parasını alıyorum sadece eşimden arkadaşlarımla aydan aya yaptığımız şimdi o geldi aklıma
:82::82:
güzlüğünü yirim olummmm
bilmem yediğim bişi yaradı galiba
çek defterimi böle ufak işler için açmam bile
ilerde acısını çıkartvallaaa ne güsel ki eşleriniz evde libidonuz tavan yapıoooulen bnm libidom kendini de parçalasaaaa ne koca var ne de sevgilim yanomdaaa
zabaha kader dansssssssssssmeldoşş bizi discoya götürseneeee o zaman
o da güzel altınlrın çil çil sesiGün parasını alıyorum sadece eşimden arkadaşlarımla aydan aya yaptığımız şimdi o geldi aklıma
neden kaçıon kız libidon mu tavan yaptı senn deee hadi koşş kocanın kollarınaaaBen çıkıyorum fıstıklar yarın görüşürüz
Ben çıkıyorum fıstıklar yarın görüşürüz
kaç pereee aceppppp
vaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ilerde acısını çıkart
çıkarcam merak ettmee
zabaha kader dansssssssssss
teyyyy teyyyy
o da güzel altınlrın çil çil sesi
neden kaçıon kız libidon mu tavan yaptı senn deee hadi koşş kocanın kollarınaaa[/QUOTE
tavan yapan benim kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?