- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ekmek yemiyodun sen dimi makarna pilavda yemiiyosun bildiğim kadarıyla eeee nerden çıkıyo ki bu kilolar
tamamen hareketsizlikten dünürüm
çok uzun süredir kilo almıyorum belki evlendiğim ilk zamanlar can sıkıntısından abur cubura sarmıştım
9 ayda 9 kilo aldım
sonrası da hareketsizlik olunca kaldı kilolar
ne olsun ömür iyilik diyelim iyi olalım senden naber
İyiyim canım yemek yedik geldim..
afiyet olsun canım...
ben hemen çıkıyorum eşimn teyzesi ağrım var die hastaneye gitmişti kadının safra kesesi patlamış şimdi eşim aradı hastaneye gidiorum sonra görüşürz inş..
bu arada ömürcüm senden ve diğer arkadaşlardan kardeşim için dua istiyorum bir 3.cü kişinin duası kabul olurmuş şimdiden Allah herşeyi gönlümüze göre versin diyorum gelirim inş.
Ah o abur cuburu yemesen fıstık gibiymişsin demek kiTabi benim dünürüm şimdi de fıstık gibi de
Ben de evlendiğimde öyle çok zayıf bi insan değildim..56 kilo civarıydım..Ama liseye giderken 45 kilolardaymışım bi resimlerim var kuru kuru ebru şallı halt etmiş:78:
afiyet olsun canım...
ben hemen çıkıyorum eşimn teyzesi ağrım var die hastaneye gitmişti kadının safra kesesi patlamış şimdi eşim aradı hastaneye gidiorum sonra görüşürz inş..
bu arada ömürcüm senden ve diğer arkadaşlardan kardeşim için dua istiyorum bir 3.cü kişinin duası kabul olurmuş şimdiden Allah herşeyi gönlümüze göre versin diyorum gelirim inş.
Günaydın
Akşam 9 da uyudum sabah 6.30 da kalktım
Seninki normal dünürüm 11
Sana haberlerim var
Arkadaşlarım gelcekmiş kalktım sabah sabah börek tavuk göğsü yaptım şimdide makarna salatası yapcam
hamarat dünürüm
slmmmmmmmmmmmm kardelencimmmm
yine gün başkasında mı
hoşgeldin gözde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?