Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ekmek yemiyodun sen dimi makarna pilavda yemiiyosun bildiğim kadarıyla eeee nerden çıkıyo ki bu kilolar

tamamen hareketsizlikten dünürüm

çok uzun süredir kilo almıyorum belki evlendiğim ilk zamanlar can sıkıntısından abur cubura sarmıştım

9 ayda 9 kilo aldım

sonrası da hareketsizlik olunca kaldı kilolar

Ah o abur cuburu yemesen fıstık gibiymişsin demek kiTabi benim dünürüm şimdi de fıstık gibi de

Ben de evlendiğimde öyle çok zayıf bi insan değildim..56 kilo civarıydım..Ama liseye giderken 45 kilolardaymışım bi resimlerim var kuru kuru ebru şallı halt etmiş:78:

İyiyim canım yemek yedik geldim..

afiyet olsun canım...

ben hemen çıkıyorum eşimn teyzesi ağrım var die hastaneye gitmişti kadının safra kesesi patlamış şimdi eşim aradı hastaneye gidiorum sonra görüşürz inş..

bu arada ömürcüm senden ve diğer arkadaşlardan kardeşim için dua istiyorum bir 3.cü kişinin duası kabul olurmuş şimdiden Allah herşeyi gönlümüze göre versin diyorum gelirim inş.

Geçmiş olsun..Kardeşin içinde herşeyin hayırlısı olsun canım..

ahh ah ne güzel 58 kiloydum ,evlenirken de 63tüm ,bigün bi baktım 72

geçmiş olsun canım teyzene

kardeşin içinde dua ederiz inşallah mutlu olur artık yuvasında

Günaydın

Akşam 9 da uyudum sabah 6.30 da kalktım

günaydın dünürüm maşallah

bende 11de uyudum

Arkadaşlarım gelcekmiş kalktım sabah sabah börek tavuk göğsü yaptım şimdide makarna salatası yapcam

Dünürüm arkadaşlarım geliyo yine buraya gün yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…