bende sürekli tahmin ediyorum eşim arada oynar
tahminlerimiz tutarsa bi kupon yazarız
zengün olur dağa çıkarız
senin bi hatan yoktu cnm
tansiyon vardızor bi hamileğinde olacaktı streste hep olacaktı yani senin için daha da zorlaşacaktı
yinede hayırlısı cnm zaman neler getirir
hoşbuldum canlarım
bugun akşama kadar yattım dün gece hasta refakatciliği yaptım ömrümde ilk defaşaftım kaydı :92:
İnşallah yoktur bi hatam babasını çok fazla takmayabilirdim kafama ama nasıl olacaksa
kendini suçlama ama elinde değil seni anlıorum hani sana bir hikayeden bahsetmiştim ordaki kıssadan hisse neydi AY'A HARAÇ VERİLMEZ ; ALLAH'IN YAZGISININ ÖNÜNE GEÇİLMEZ.....
Nasıl oldu hastanız iyi mi
Öyle yaprakcım önüne geçemezdim ama kafama takılıyo işte..Dünden beri bunalımdayım yine bakmayın siz bana
Ameliyatı atlatmış inşallah düzelir allah şifa versin
oyy geçmiş olsun yaprag refakat işi zor safra kesesi amaeliyatı da çok zor kadın bunca zamn nasıl fark etmemiş ki benim annem ablam tezem anne annnem de hepsinde alındı bi ben kaldım :18::18:
ömürr cnm ya olcağın önüne geçilmiyorrr san bişi olmadı çok şükür ,
yakın zamnlarda yinegüzel bişiler olur yine yüzün güler
banda öyle geldi :84::84::84::84:Safra kesesi irsi o zaman sizde melda:18:
ben gene geldmmm
banda öyle geldi :84::84::84::84:
hoşgeldinnn :81::81:
evet hemde nasıl kadın bu işin gerçekten profosyeneli ya yaşam biçimi hemde 15 yaşta buyuk...şeytan dio al silahı alnının ortasından vurrrrrrrrrrrrrr......bizimkide az değil enişte onuda vurmk gerek ALNININ ORTASINDANRahatsız mı ediyo o kadın kardeşinle eşini
evet hemde nasıl kadın bu işin gerçekten profosyeneli ya yaşam biçimi hemde 15 yaşta buyuk...şeytan dio al silahı alnının ortasından vurrrrrrrrrrrrrr......bizimkide az değil enişte onuda vurmk gerek ALNININ ORTASINDAN
çok şanslıyım yaaaaaBelki seni atlar geçer gider
evet hemde nasıl kadın bu işin gerçekten profosyeneli ya yaşam biçimi hemde 15 yaşta buyuk...şeytan dio al silahı alnının ortasından vurrrrrrrrrrrrrr......bizimkide az değil enişte onuda vurmk gerek ALNININ ORTASINDAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?