Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

İnşallah yoktur bi hatam babasını çok fazla takmayabilirdim kafama ama nasıl olacaksa

hoşbuldum canlarım

bugun akşama kadar yattım dün gece hasta refakatciliği yaptım ömrümde ilk defa şaftım kaydı:92:

İnşallah yoktur bi hatam babasını çok fazla takmayabilirdim kafama ama nasıl olacaksa

kendini suçlama ama elinde değil seni anlıorum hani sana bir hikayeden bahsetmiştim ordaki kıssadan hisse neydi AY'A HARAÇ VERİLMEZ ; ALLAH'IN YAZGISININ ÖNÜNE GEÇİLMEZ.....

kendini suçlama ama elinde değil seni anlıorum hani sana bir hikayeden bahsetmiştim ordaki kıssadan hisse neydi AY'A HARAÇ VERİLMEZ ; ALLAH'IN YAZGISININ ÖNÜNE GEÇİLMEZ.....

Öyle yaprakcım önüne geçemezdim ama kafama takılıyo işte..Dünden beri bunalımdayım yine bakmayın siz bana

Nasıl oldu hastanız iyi mi

ayy sorma kadıncağızla cuma günü çarşıya çıktık devamlı ağrım var die koluma giriyordu meğer safra kesesi patlamış iyiki yollarda yığılıp kalmadı ne yapardım ben

4.5 saat ameliyatta kaldı doktorlar arada haber veridler durumu ciddi die haydaaaa eşim mafoldu teyzemde annem gibi aniden gidecek die

çok gergin saatler yaşadık ama çıktı ameliyattan şükür...dün gece ben kaldım yanında bu gece de eltim kalıo nöbetleşe kalıcaz...ağrıları var tabii inş. düzelir

Öyle yaprakcım önüne geçemezdim ama kafama takılıyo işte..Dünden beri bunalımdayım yine bakmayın siz bana

arada bir geiip gidio işte bunalımlar...bende öyleyim belli etmiorum ama kardeşimin durumuna çok üzülüorum hala pürüzler var ona kafamı takıorum eşimle bile zorla ilgileniorum ne bilim böle geçiyor benimde günüm

Ameliyatı atlatmış inşallah düzelir allah şifa versin

oyy geçmiş olsun yaprag refakat işi zor safra kesesi amaeliyatı da çok zor kadın bunca zamn nasıl fark etmemiş ki benim annem ablam tezem anne annnem de hepsinde alındı bi ben kaldım :18::18:
ömürr cnm ya olcağın önüne geçilmiyorrr san bişi olmadı çok şükür ,
yakın zamnlarda yinegüzel bişiler olur yine yüzün güler

Safra kesesi irsi o zaman sizde melda:18:

Rahatsız mı ediyo o kadın kardeşinle eşini
evet hemde nasıl kadın bu işin gerçekten profosyeneli ya yaşam biçimi hemde 15 yaşta buyuk...şeytan dio al silahı alnının ortasından vurrrrrrrrrrrrrr......bizimkide az değil enişte onuda vurmk gerek ALNININ ORTASINDAN

Anlayamıyorum ben erkekleri bazıları kesinlikle değişiklik istiyoBen de bugün bi arkadaşımın eşiyle ilgili bi gerçeği öğrendim şok oldum...

Belki seni atlar geçer gider
çok şanslıyım yaaaaa

zor bir durum tam herşey düzeliyo derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…