ilgilendim ben onunla
adet olcam karnım belim ağrıyo ya
yaprakcım h.g cnmslm ben girdim
yaprakcım h.g cnm
Selam yaprakcım naber
iyilik canım hastaneden giriyorum pc yi buraya getirdim:82: bu gece ben nöbetciyim bakalım
napıosun bakalımmm
Hastanız nasıl iyi mi bugün daha iyidir heralde..Kolay gelsin sana da zor nöbetçilik..
şükür ki bugun iyi ateşi düşmüyordu devamlı çıkıo iniodu şimdilik iyi bugun..ilk nöbeti ben tutmuştum çok korkmuştum o gece ağrılarım var diye bağırmıştınapayım kadıncağzın ne kızı var ne oğlu nede kardeşi sadece biz eşimde gelio bide eltim var o akdar bizler bakıoruz...[/QUOTE
Kızı oğlu kardeşi yok ama sizin gibi yeğenleri var şanslıymış aferin size
şükür ki bugun iyi ateşi düşmüyordu devamlı çıkıo iniodu şimdilik iyi bugun..ilk nöbeti ben tutmuştum çok korkmuştum o gece ağrılarım var diye bağırmıştınapayım kadıncağzın ne kızı var ne oğlu nede kardeşi sadece biz eşimde gelio bide eltim var o akdar bizler bakıoruz...[/QUOTE
Kızı oğlu kardeşi yok ama sizin gibi yeğenleri var şanslıymış aferin size
Ayyy yaprak:26:insanların başına neler geliyo dimi..Ben yine nelere üzülüyorum..
ahh canım ya haklısın...aslında bazen bizim yaşadıklarımız bu kadıncağızın yanında ne kadar hafif gelio die düşünüorum...
ahh canım ya haklısın...aslında bazen bizim yaşadıklarımız bu kadıncağızın yanında ne kadar hafif gelio die düşünüorum...
Bi anda beterin beteri varmış diye düşündüm
Bi anda beterin beteri varmış diye düşündüm
evet ve hiç abartmadan da yazdım valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?