Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydıııııııııınnnnnnn dünürüm

Bi tek sen gelirsin nasıl olsa

iyiyim dünürüm başım çatlıyo sadece ,erken uyumaktan ve adet öncesi sendromdan heralde

dün akşam benimki oturdu maç seyretmeye ,bende gittim yatağa biraz kitap okudum 10:30da uyudum

eşim geldi hani sen ütü yapıyodun diye

senin niye canın sıkıldı hayırdır ?

İyi yapmışsın canım.. Ben de seyrettim akşam o maçı

Özelden yazdım canım..

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ömürrrrrrrrrrrrrrrrr gece saat 3 e kadar bekledim seni gelirsin die:82::82::82::82::82::82: kaçtın gittinnn

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ömürrrrrrrrrrrrrrrrr gece saat 3 e kadar bekledim seni gelirsin die:82::82::82::82::82::82: kaçtın gittinnn

Kız ben de seni bekledim..Ama uykum geldi..Çıktın zannettim gittim yattım..Uyuyamadım ama

Kız ben de seni bekledim..Ama uykum geldi..Çıktın zannettim gittim yattım..Uyuyamadım ama

eee burda senin gibi keyifli oturmuyordum hasta bakıorum ateşi çıktı düşürmeye çalışıyordum hıhhhhhh

refakatci deneyimlerimi senle paylaşmıcam bidaaaa

eee burda senin gibi keyifli oturmuyordum hasta bakıorum ateşi çıktı düşürmeye çalışıyordum hıhhhhhh

refakatci deneyimlerimi senle paylaşmıcam bidaaaa

Ama ben de çok bile oturdum saat 11 di

Eskiden eşim beni yatırmaya çalışırdı şimdi yatma diyo

yaprak kardeşine üzüldüm ,el de mi kaldırdı pis adam

yap et ondan sonra bi de yuvanı kurtarmaya çalışacağına karına vur ,elleri kırılsın

Ama ben de çok bile oturdum saat 11 di

Eskiden eşim beni yatırmaya çalışırdı şimdi yatma diyo
ehehehe devran tersine döndü desene

yap et ondan sonra bi de yuvanı kurtarmaya çalışacağına karına vur ,elleri kırılsın

ahhh canım yaaa sormaaa annemlerde öğrendi annem çıldırdı ama biraz daha bekleyecek duruma göre offf dilimde varmıo hayırlısı olsun napalım...

Günaydınlarrrrrr hanımlarrrr ömürcüm biliyorum çok ihmal ettim burayı af dilesemmmmmm affedermisin beniiiii :112: artık eskisi gibi çok kalmıyorum ya site değişince sanki uzaklaşır gibi oldum çokta yazmadan çıkıyorumm .
Sen nasılsın canım iyisin demi toparlamışındır artık kendini :90:

Noluyo bu erkeklere bi tanede bizde var azdılar iyice

Ben daha iyiyim ablacım..Düzeldim yavaş yavaş..Sen nasılsın

valla canımcım hayırlı olsun elbetteki ama adamın yaptığı rezilliğe karşı kardeşin yine de evine dönüyo yuvasını kurtarmak için ,ama adam çaba göstermek yerine üstüne bi de kardeşine vurabiliyor

mutsuz ,huzursuz bir evlilik yaşamaktansa belki de ayrılık kararı daha hayırlı olur haklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…