valla canımcım hayırlı olsun elbetteki ama adamın yaptığı rezilliğe karşı kardeşin yine de evine dönüyo yuvasını kurtarmak için ,ama adam çaba göstermek yerine üstüne bi de kardeşine vurabiliyor
mutsuz ,huzursuz bir evlilik yaşamaktansa belki de ayrılık kararı daha hayırlı olur haklarında
Ben daha iyiyim ablacım..Düzeldim yavaş yavaş..Sen nasılsın
hoşgeldin ank6... sen ankarada mısın
valla canımcım hayırlı olsun elbetteki ama adamın yaptığı rezilliğe karşı kardeşin yine de evine dönüyo yuvasını kurtarmak için ,ama adam çaba göstermek yerine üstüne bi de kardeşine vurabiliyor
mutsuz ,huzursuz bir evlilik yaşamaktansa belki de ayrılık kararı daha hayırlı olur haklarında
gunaydn nabersınız
ablacım hoşgeldin nasılsın
aslıcık
İyiyim canım sen nasılsınnasılsın ömurrrcum
İyi olmana sevindim canım bende ne yapayım ya kızım burdaydı bayram için gelmişti döndü okuluna tekrar yine yanlız kaldım anlayacağın zor oluyor ama ne yapacan işte
hoş bulduk canım yok değilim ben istanbuldayım ama ankaralıyım ailem orada oturuyor
günaydın melekcim ne haber canım
günaydın aslıcımmm
İyiyim canım sen nasılsın
Kızın nerde ablacım senin
Ben pek bilmiyorum elif biliyodur:26:yaaa hanımlar sizlerede sorayım
özel mesajdan resim yolluyoruzya
şimdi bir türlü özelden resim yollayamadım
grafik ekle diye butonu vardı önceden
şimdi yok link filan vırtı zırtı var
yada varda ben mi göremiyorum
bi el atın yaa nereye basıp yolucam resmi
Canım kıbrısta kendisi orada okuyor üniversite 3.sınıfta bu sene
hoşgeldin aslıı
İyi olmana sevindim canım bende ne yapayım ya kızım burdaydı bayram için gelmişti döndü okuluna tekrar yine yanlız kaldım anlayacağın zor oluyor ama ne yapacan işte
hoş bulduk canım yok değilim ben istanbuldayım ama ankaralıyım ailem orada oturuyor
günaydın melekcim ne haber canım
günaydın aslıcımmm
Ben pek bilmiyorum elif biliyodur:26:
O kadar büyük kızın var senin hee
elif bilir olmazsa onada sorayım
heeee ya artık 22 yaşına geliyor ablası kocaman kız oldu artık
h.b cnm
ablam
Ablacım sen erken anne olmuşsun..Artık evlilik çağına gelmiş..Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..
yok be o kadar da erken değildi 25 yaşımda anne oldum evlilik içi n çok erken daha önce okulu bitirsin hayatını yaşasın biraz daha çalışacak eli ekmek tutsun biraz demi ne etcekk kocayı yaa boşverrrr
Tabi tabi abla 30 dan önce evlenmesin..Biz erken evlendikte noldu başımız göğemi erdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?