Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

evet bizde öyle düşünüoruz bir kaç gun sonra kesinleşecek herşey...

Ben daha iyiyim ablacım..Düzeldim yavaş yavaş..Sen nasılsın

İyi olmana sevindim canım bende ne yapayım ya kızım burdaydı bayram için gelmişti döndü okuluna tekrar yine yanlız kaldım anlayacağın zor oluyor ama ne yapacan işte

hoşgeldin ank6... sen ankarada mısın

hoş bulduk canım yok değilim ben istanbuldayım ama ankaralıyım ailem orada oturuyor

günaydın melekcim ne haber canım

gunaydn nabersınız

günaydın aslıcımmm

nasılsın ömurrrcum
İyiyim canım sen nasılsın

Kızın nerde ablacım senin

yaaa hanımlar sizlerede sorayım
özel mesajdan resim yolluyoruzya
şimdi bir türlü özelden resim yollayamadım
grafik ekle diye butonu vardı önceden
şimdi yok link filan vırtı zırtı var
yada varda ben mi göremiyorum
bi el atın yaa nereye basıp yolucam resmi

Ben pek bilmiyorum elif biliyodur:26:

Canım kıbrısta kendisi orada okuyor üniversite 3.sınıfta bu sene

O kadar büyük kızın var senin hee

hoşgeldin aslıı

h.b cnm

ablam

elif bilir olmazsa onada sorayım
heeee ya artık 22 yaşına geliyor ablası kocaman kız oldu artık

Ablacım sen erken anne olmuşsun..Artık evlilik çağına gelmiş..Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

Ablacım sen erken anne olmuşsun..Artık evlilik çağına gelmiş..Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

yok be o kadar da erken değildi 25 yaşımda anne oldum evlilik içi n çok erken daha önce okulu bitirsin hayatını yaşasın biraz daha çalışacak eli ekmek tutsun biraz demi ne etcekk kocayı yaa boşverrrr

yok be o kadar da erken değildi 25 yaşımda anne oldum evlilik içi n çok erken daha önce okulu bitirsin hayatını yaşasın biraz daha çalışacak eli ekmek tutsun biraz demi ne etcekk kocayı yaa boşverrrr

Tabi tabi abla 30 dan önce evlenmesin..Biz erken evlendikte noldu başımız göğemi erdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…