Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydın gözde ,emelişkom

ya anlamıyorum insan her an telefon elinde oturmuyo ki ,benimki de bazen tepki gösterir telefona niye bakmıyosun diye ama uzatmaz hiç

bizim kavga sebebimiz cebi açmazsam evi arar onu da açmazsam eve gelir
okuldayken okulu arıyordu düşün
tanıştığımızdan beri günde en az 3 kere arar

valla elimden geldiğince giriyorum ama az giriyorum biliyorum

ağlamayın aman bazen eren kucağımda giriyorum uzak kalmamak için ama ağlayınca susturmaya çalışıyorum
gece yarısı uyumadan geçmişi okuyorum tabi siz gitmiş oluyorsunuz

başlamıycam dr bana heyet raporu verecek 40 günlük öyle konuşmuştuk doğumdan önce sonra eşimin tanıdıkları var onlardan da heyet raporu alırız diye düşünüyorum
bakıcı da ayarladım apartmanda komşum var 25 yaşında çocuğu yok olmuyor malesef kendisi teklif etti çok şeker iyi biri

iyi hadi eren birazcık daha büyümüş olur çok küçük daha ,bakıcı da ayarlamışsın ne güzel

inşallah ona da rabbim nasip eder ,üzüldüm şimdi

dr ümitsiz konuşmuş rahmin 55 yaşındaki kadın gibi demiş polenle bir yumurta elde etti tüp bebek yaptı daha yumurta verilmeden tekrar tutmadı şimdi beklemede druma git dedim bakalım dedi

defne var ya ümmühan hamile 7 haftalık

off yazık çok üzüldüm

ümmühanı biliyorum canım çok sevindim ona yazdım zaten

hayırlısı olsun haklarında emelcim inşallah ,herkesin derdi sıkıntısı başka işte ,evin içinde yaşananları kimse bilmiyo

burdayız dünürüm naptın :18:

Ben hiç bi şey yapamadım dünürüm..Ben başladım o konuştu hiç bi şey anlamadım bu işten..Telefon olayını kabul etmiyo açık tutacaksın diyo..Yalnız sinirle ne söylediğimi bilmiyorum daha sakin olucam dedi..

inşallah başarabilir sakin olmayı

ben de burdayım ereni uyuttum da ,
o ani sinir çıkışları kolay kolay düzelmiyor dimi

off internet gidip geliyo

bilemiyorum ki dünürüm o ani çıkışlarına sen de mi aynı tepki versen de ne kadar rahatsız olduğunu anlasa ,ya da sessiz kalmaya devam mı etsen ama bu da çözüm sağlamak yerine işi daha çok zora sokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…