Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Allah yardımcın olsun Ömür cüm .yeni evliyken olabiliyorda 11 yıl dile kolay yaa bende eşim beni kıskanmıyor diye sorun yapıyordum rahatlık batıyor galiba bana

ank ablammmmmm akşama olsa da eve gitsem artık yaaaaa

ne oldu kızzzzz sıkıldın mı yoksammmm sabret biraz daha seni erken emekli etcemmm

Offf ablacım nasıl olsun ya huylu huyundan vazgeçmiyo buluyo bi yerden bi şey kavga ediyo..

derdi ne ya bunun peki
anacımm kavga etmesinin sebebi takıntıdır merak etme hepsindede var zaten
sende sesini çıkar biraz ya
sessiz kaldınmı daha çok üzerine gelir

denizcim hayırdır noldu

bende diyorum ablacım belki sesini çıkarsa eşi bu kadar baskı kuramıcak

kızlar çok canım sıkkın anlatamammm bi insan bu kadar mı parasını çöpe atmaya bayılırrr
Noldu canım

Ablacım derdini hiç bilmiyorum takıntısı var dün şarjım bitmiş farkında değilimde aramış bulamamış ona sinirlendi..

koltuk takımımın deri kollarında lekeler oluştu ve çatlamalar var son 6 aydır bende eşimde mobilyacıya söylemeyi akıl edemedik sanki nasibimiz baglanmış gibi ne salagız yaaa eylülde garantisi bitmiş teknik servis gelsede bi önemi kalmadı yani ayy deli olacagım sanki parayı kolay kazanıyoruz nekadarda ihmalkarım yaa hiç böyle bişey yapmazdım bu koltuklarda nasıl bukadar saf davrandım hala kendime şaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…