Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ihmal ediyoruz işte denizcim çok ya bende çamaşır makinam arızalı dedim durdum ,en son annemler gelince servis çağırdılar Allah razı olsun da yaptırdılar :78: yoksa benimkinin süresinin bitmesine de 2 ay kalmıştı

bulaşık makinemden de şikayetçiyim ,aldığımdan beri söylüyorum ama icraat yok ,annemle babam gelse de halletse

Sağlık olsun canım..Ben neler saçarım öyle bi bilsen..Bi kere çamaşır makinasından su sızıyodu servis geldi..Deterjan kutusunu temizledi gitti 40 lira aldı
Bi kere çöp öğütücü çalışmıyo diye servis çağırdık meğerse şalteri inmiş

senin vukuatın çok dünürüm

bir kere bizde imalatta bulaşık mak. köpürüp duruyo diye servis çağırdık ,meğer makina det. yerine elde yıkama det. takmışlar su aldıkça köpürdü 2 gün

servis ben bunu hiç yazmıyım rapora dedi gitti

annem duysa çenesinden beni öldürür artık elifçim babasının kızı ne olacak diyee

ömürcüm bende aynı ne paralar saçıyorummm yaaa eşim zaten rahat altındaki koltuk kırılsa geçer ötekine oturur yokyaa kocamla benden ne köy olur ne kasaba o paranın çıkacagı varmış ne yapayım hastalık falan olarak çıkmasında yater ki

bayıldım yaa servisin tepkisine

denizcim hayırdır noldu

bende diyorum ablacım belki sesini çıkarsa eşi bu kadar baskı kuramıcak

valla sessiz kalınca böyle yapıyorlar işte hödddd demek lazım bunlara

Noldu canım

Ablacım derdini hiç bilmiyorum takıntısı var dün şarjım bitmiş farkında değilimde aramış bulamamış ona sinirlendi..

hayydaaa taktığı şeye bak ya hepimz yaşıyoruz bunu
iyi bir sopayıhak ediyorrr seninki

Bi gün böyle yapcam zaten:84::84::84:

hepimiz yapıyoruz bazen buna benzer şeyleri insanın nutku tutuluyor resmen yapacağın varsada aradan kaynıyor işte

ben malımı çok temiz kullanırım başıma ilkkez geliyor böyle bişey aman maşallah diyeyim kendi kendimi nazar etmeyeyim geçen yeni eve taşınırken bizim gelin geldi bende mutfagı yerleştiriyorum nekadar çok eşyan var dedi

_annem almışta almış dedim

_8 yıldır hiç mi kırmadın dedi

_ baktım hakikaten hemen hemen hepsi tam takımların kırılanlarda eşimin sayesinde

bu olay bana ders oldu temizlik robatumun dövücüsü çatlamış hemen aradım şimdi vallaaa

servis işi biliyomuş cevaba bak ya

hepimiz yapıyoruz bazen buna benzer şeyleri insanın nutku tutuluyor resmen yapacağın varsada aradan kaynıyor işte

hakikaten canım yaa resmen kalll gelmiş karı koca ikimize de 6 ay dile kolay yaaa neyse Allah başka dert vermesin ne yapayım olan oldu

Servis bana da öyle deseydi ya paralarımı alıp gidiyolar

büyük bidonlar şeklinde geliyo ya karıştırmışlar

rezilliğimizi yüzümüze vurdu gitti servis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…