- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
koltuk takımımın deri kollarında lekeler oluştu ve çatlamalar var son 6 aydır bende eşimde mobilyacıya söylemeyi akıl edemedik sanki nasibimiz baglanmış gibi ne salagız yaaa eylülde garantisi bitmiş teknik servis gelsede bi önemi kalmadı yani ayy deli olacagım sanki parayı kolay kazanıyoruz nekadarda ihmalkarım yaa hiç böyle bişey yapmazdım bu koltuklarda nasıl bukadar saf davrandım hala kendime şaşıyorum
Sağlık olsun canım..Ben neler saçarım öyle bi bilsen..Bi kere çamaşır makinasından su sızıyodu servis geldi..Deterjan kutusunu temizledi gitti 40 lira aldı
Bi kere çöp öğütücü çalışmıyo diye servis çağırdık meğerse şalteri inmiş
bayıldım yaa servisin tepkisinesenin vukuatın çok dünürüm
bir kere bizde imalatta bulaşık mak. köpürüp duruyo diye servis çağırdık ,meğer makina det. yerine elde yıkama det. takmışlarsu aldıkça köpürdü 2 gün
servis ben bunu hiç yazmıyım rapora dedi gitti
bayıldım yaa servisin tepkisine
denizcim hayırdır noldu
bende diyorum ablacım belki sesini çıkarsa eşi bu kadar baskı kuramıcak
Noldu canım
Ablacım derdini hiç bilmiyorum takıntısı var dün şarjım bitmiş farkında değilimde aramış bulamamış ona sinirlendi..
Bi gün böyle yapcam zaten:84::84::84:
koltuk takımımın deri kollarında lekeler oluştu ve çatlamalar var son 6 aydır bende eşimde mobilyacıya söylemeyi akıl edemedik sanki nasibimiz baglanmış gibi ne salagız yaaa eylülde garantisi bitmiş teknik servis gelsede bi önemi kalmadı yani ayy deli olacagım sanki parayı kolay kazanıyoruz nekadarda ihmalkarım yaa hiç böyle bişey yapmazdım bu koltuklarda nasıl bukadar saf davrandım hala kendime şaşıyorum
senin vukuatın çok dünürüm
bir kere bizde imalatta bulaşık mak. köpürüp duruyo diye servis çağırdık ,meğer makina det. yerine elde yıkama det. takmışlarsu aldıkça köpürdü 2 gün
hepimiz yapıyoruz bazen buna benzer şeyleri insanın nutku tutuluyor resmen yapacağın varsada aradan kaynıyor işte
Servis bana da öyle deseydi ya paralarımı alıp gidiyolarsenin vukuatın çok dünürüm
büyük bidonlar şeklinde geliyo ya karıştırmışlar
rezilliğimizi yüzümüze vurdu gitti servis
hakikaten canım yaa resmen kalll gelmiş karı koca ikimize de 6 ay dile kolay yaaa neyse Allah başka dert vermesin ne yapayım olan oldu
ömür birden misafir geldi çıktım
biz de hamsi var eşim gelince yapcak şimdi salata yaptım bekliyorum
oooooooo tam eşime göre etliii
ondan alaıyım bi tabak canı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?