Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

işler aynı yani üşenmezsem bir de ütü var onu atlamışım :96:

yemek yapamadım bugün neyse kocam gelince artık yaparız bişey birimiz ereni tutar diğeri bişey hazırlar:85:

ben burdayım ama erenin karnı ağrıyor ççok ağlıyor şimdi kucağımda emiyor

cnm bütün bebeklerde olur ben çay verirdim ama bu yaştamı verirdim hatıtlayamadım:26::26:
ama kimyon kaynatırdım çay kaşığı ile ağzın damlatırdım şurup niyetine
,ii gelirdi
geçen gün dr bana büyük küçük kim olursa olsun karnında sancı varsa kolonya dök ovuştur üzerine ılık havlu yap dedi işe yaradı

:111::111::111:
:111::111::111:
annene de yarın gitsene dünürüm niye hepsini biraraya sıkıştırıyosun :97:

Ben sıkıştırmıyorum ki dünürüm..Annem eşimin yanında bana niye gelmiyosun dedi..O da yürü gidiyoruz dedi..:86:

Geldim anneme

ben burdayım ama erenin karnı ağrıyor ççok ağlıyor şimdi kucağımda emiyor

gazı var herhalde benim yeğendede vardı 4 ay filan sürdü bu sonradan geçti biraz sıkıntılı bir dönem ama geçecek ayaklarını karnına doğru çekiyormu hiç birde kakasına bak yeşilimsi filan olursa üşütmüştür

evet kolonya işe yarıyor bu durumda
anason verirler birde bebeğe kaynatıp karın ağrısına iyi gelir hemde rahatlatır

kakası yeşil kaç gündür sanırım üşüttü bugün nane kekik yaptım eşim int okumuş
rezene vereyim olur dimi
kimyonda vereyim
o sancılandıkça çok üzülüyorum

kakası yeşil kaç gündür sanırım üşüttü bugün nane kekik yaptım eşim int okumuş
rezene vereyim olur dimi
kimyonda vereyim
o sancılandıkça çok üzülüyorum

kakası yeşilse üşütmüş demektir sende de geçer ama emziriyorsun sonuçta yediklerine fialn dikkat et gaz yapıcı şeyler yeme özellikle portakal yeşil mercimek gaz yapar rezene iyi gelir hemde ağrısın alır

valla sabahları emzirmek için uyandığımda üstü açık oluyor eller dışarda buz gibi şimdi eldiven takıyorum yatak odasında ufo yanıyor oda ısısı dengelensin diye sonra söndürüyorum sıcağa alışmadsın dedim ama oğlanı üşüttük
ne yapmam gerek abla üşütmeye

sağol ablacım onu da içireyim oğluma çok karıştırdık aslında nane kekik verdimşekerli su verdimyatmadan önce de rezene vereyim

ne bilim ömür benim gibi sıcağa alışmasın diye söndürüyordum eşim yansın diyordu ki sıcağı sevmez
oturduğumuz odada yatana kadar yanıyor odamızda sadece soğuğu kırana kadar yakıyordum ,
bi de yatırırken penye battaniye polar kalın battanşye ve yün yorgan var buna rağmen ellerini yaptığımız kundaktan çıkarıyor eller buzzzz

Dünürüüüümmm hadi evine gel bi iki kelime edemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…