Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sen sürekli yak emel soğuyacak havalar zaten çok küçük daha kıyamam

eldiveni sürekli tak canım hatta varsa uyku tulumu kullan üstü açılsa bile sorun olmaz o zaman
ıhlamur filan içir elma kabuğu at içşne birazda tarçın kabuğu koy kaynat içir
erkek çocukları birde fazla sıcağa gelemezler canım oda sıcaklığınıda çok yüksek tutma bence bu seferde alerji filan olur
benim yeğeni öyle yaptılar ya kat kat giydirmişler şimdide alerji olmuş yüzünde ve vücudunda çıkmış isilik gibi yani

sağol ablacım onu da içireyim oğluma çok karıştırdık aslında nane kekik verdimşekerli su verdimyatmadan önce de rezene vereyim

canım içir sen bak yazıyornzaten faydası da var rezenenin kolay değil bebek büyütmek öyle böyle büyüyorlar işte

geldiiimm

yazık eren kuzu hasta mı olmuş ,yavrum ya kıyamam

gözüm korkuyo bi yandan

benimde çok sancım var sabah doktora gitçem artık

Dünürüm hala gelmedi mi ne sancısı var ıyyyy benimde gitmem lazım jinekoloğa :18:

Dünürüm hala gelmedi mi ne sancısı var ıyyyy benimde gitmem lazım jinekoloğa :18:

gelmedi dünürüm ya kasıklarım çok sancıyo

dün biz ev aramaya çıktık gezindik biraz ,sıcak diye üzerimize bişey de almamıştık ,akşamüstü soğudu çok üşüdük

üşüttüm galiba

Sıcakmıydı sizin orası bizim burası çok soğuktu..

Benimde kasıklarımdaki ağrı hiç geçmedi..Ama benim adetime çok var..

dün balkonda çamaşır asarken yandım sıcaktan ,ama gece 9dereceye düştü

bugün de buz gibi

markete gittim geldim ,patates ve sosis kızartmaya karar verdim

benimkine yemek beğendiremedim çünkü
:96:

av mevsimine gitmediniz mi dünürüm

dün stone diye film izlemeye başladık ,sıkıldık bıraktık

akşamda sihirbazın çırağını izledik ,hayal kırıklığına uğradım ,eşim sıkıldı izlemedi zaten

Ben de sevmiyorum

Bugün kendime mini bi etekle tayt aldım dünürüm..Benmki pek farketmedi orda..Evde giydim..Olmaz bunu giyemezsin dedi..

Bugün sabah matinesine gidecektik ne güzel eşim uyumayı tercih etti..Daha gidemedik..

hayret nasıl farketmedi

evde giyersin artık

Mağaza arkadaşının dünürüm..O içerde odada arkadaşının yanındaydı ben alırken görmedi..Sonra torbaya baktı sen ne aldın diye ama anlamadı..

Evde giyerim dedim tamam sadece ben olduğum zaman ama dedi

Boğazlı kazak giydim kaşınıyo kıpkırmızı olmuş:96:

Dudaklarımda çatlamış ona da krem sürüyorum çok şikayetim var çooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…