Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Dünürüm demedi öyle şimdi geri götürüyorum dedi:78: Napıyım arkaya oturmak için işkence çekcek insanlar..

Yaaaaaa dünürüm üçgen çok güzel görünüyomuş

of afiyet olsun canım.
harika görünüyor vallahi.olsada yesek ya.nasıl canım istedi şimdi.

o zaman kesin sana geliyorum bu akşam ömürcüm.
şimdi canım istedi yoksa gelmezdim mazallah bir yerim şişer sonra.

Tamam gel eşime ne diycezKokusunu duymuş sokaktan geçerken geldi tanımıyorum derim

konu cevaplama paneli yerine konuya cevap ver yazmışlar yazmazsam kızarlar dedim yazayım bari
ya burda elekttrik kesiliyor habire azcık yağmur yağdı ya
demin banyoyu temizliyorum hazır eren uyumuşken dedim arada bakıyorum bir baktım ana kucağından kaymış yerde oturuyor bakınıyor etrafa boncuk boncuk çok kötü oldum ya sen kıpırda kıpırda kay

Açıklamasını bana bırakma ya ne diycemi şaşırırım ben

Sen bi şeyler uydur işte

derim ben tam buralardan geçiyordum.karnımda açtı.kimin kapısını çalayım derken şansa siz çıktınız.bende giriverdim içeri.baktım dolma var eh yiyimde ziyan olmasın dedim.
artık kocişinde bunu yerse.

Yemez..Tanımadığın insanları niye içeri alıyosun der:96:

emel hakikaten o ne biçim uyarı ya KONUYA CEVAP VER!

kuzu hareketlenmeye mi başladı?

benimde canım lahana sarması istedi dünürüm ya üçgen daha güzel oluyo ,tek lokmalık

emel hakikaten o ne biçim uyarı ya KONUYA CEVAP VER!

kuzu hareketlenmeye mi başladı?

benimde canım lahana sarması istedi dünürüm ya üçgen daha güzel oluyo ,tek lokmalık

Dünürüm herkesin canı lahana sarması istedi herkes sarsın

patronun eşi tarif vermişti

lahanaları haşlıyoruz aynı ,borcama diziyoruz biraz ,arasına harç ,lahana ,harç şeklinde bikaç kat yapıyomuşuz

sonra salçalı sos yapıp fırında pişirip ,çıkarınca dilim dilim servis edilecekmiş,

tembel dolması yani

Ah dünürüm ah sen öğlen nereye yok oldun..Ben bunu kakalardım eşime

aman okul arkadaşıyım derim bende.üfffffff oda fazla araştırmasın dibini.

evet ya ömürcüm.bir dolma yapıcam dedin herkesin canı istedi olmazki böyle hayatım ya.

Kim benimki mi araştırmıycakGelirken ikametgah nüfus kağıdının fotokopisini getirmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…