- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Doğru ibadet etmeyen biriyim ben..Teyzem namaza başlamış mesela yarım yamalak kılıyo ama kılıyo
Teyzemde başlayıp başlayıp bırakanlardan hiç devam ettiğini görmedim..Bu sefer olur inşallah.ne güzel Allah daim etsin inşallah
bende çok başlayıp bırakıyorum namazı
aslında huzursuzluğumuz birazda bu yüzden biliyo musun beynimizi ,kalbimizi sadece bu dünyaya yoruyoruz
gitmeden bakayım dedim size güzellerimmmm
gitmeden bakayım dedim size güzellerimmmm
sabah namazına nasıl kalkılır diye bir kitap var dünürüm ben başladım ama yarım kalan kitapların yanında yerini aldı o da malesef
annem ,teyzem falan okudular
annem namaz kılıyodu ama kitabı okuduktan sonra bana kardeşime teyzeme herkese namazı ihmal etmeyin diye hatırlatır oldu
teyzeme vermiş kitabı sonra ,maşallah teyzem de hiç bırakmıyo şimdi namazını
o kitabı al oku derim ,namazı çok güzel anlatmış
Aslında öyle şeyler okusak belki bizde kaptırırız kendimizi:78:
daha önce bahsettiğim islami siteler vardı ya sana biara oralardan çıkmaz olmuştum ,dinle ilgili kitaplarda alıyodum okuyodum
öyle şeyler insanı daha çok teşvik ediyor
mesela yurttayken üniversitede haftada 1 kez kuran okurduk ,toplanıp ,türbanlı arkadaşlarımız vardı sohbetleri güzel olurdu ,her hafta başka konulardan bahsederlerdi
insan nasıl bir ortamda bulunursa o şekilde yaşamaya başlıyor
namazımı da kılardım ,kuranı da ihmal etmezdim evdeyken de yurttayken de
ama evlendikten sonra
Dünürüm pazar günleri yap ibadetini yine niye üzüyosun kendini
dünürüm düşünme öyle şeyler ,bi daha ki sefer söylemeye kalkana da ver cevabını
işte dünürüm ihmal ediyorum dur şu işi de halledeyim kuran okuyayım ,dur şu da vardı şunu da bitireyim ,off yoruldum azcık dinleneyim derken unutup gitmişim
şeytan uğraşıyor işte
Kimseye bi şey anlatmıycam zaten artık..Sana ilk başlarda söylemedim bunu olabilir diycen diye çok korktum..Sanki sen söyleyince daha çok şüpheye düşecektim
Allah iyiliğini versin dünürüm
Doktoru aradım sekreterinden çarşambaya randevu aldım..İyi değilim ben..
Eşime soruyorum doktordan randevu alcam diye napıcan diyo ya..Doktoru özledim dedimDoktorda erkek
demedi mi ömür getirme beni oraya ,ne özlemesi diye
Kuaföre gitcem diyorum teyzeni al git diyo ya:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?