Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Boşuna yumurtluyoruz zaten her ay boşa gidiyo

günaydınlarrr napıonus

melek bu yumurtlama hakkında yazmışsın maaşallah aynı grafik gibi dökmüşsün gunlerini , hesaplama şekli varsa bende hesaplayım

Günaydın yaprak

Gebelik sitelerinde hesaplayıcılar var oraya bakabilirsin

Ben bi tanesini tutturmuştum ne güzel

:97: :97:

günaydınlarrr napıonus

melek bu yumurtlama hakkında yazmışsın maaşallah aynı grafik gibi dökmüşsün gunlerini , hesaplama şekli varsa bende hesaplayım

tünaydın yaprakçım hoşgeldin

ovulasyon hesaplama yaz google'a ,doktornevra diye bir site var ordan hesaplıyorum canım ben her ay

kızım var ya az değilsiniz heee ben daha yeni öğreniorum öyle siteler olduğunu:82::86:

offf eşimede sinir oluorum ya önümüzdeki hafta teyze oğlumun nişanı var beraber kıyafet bakalım diorum ne gerek var alma bişey dioo bunca yıl milletin nişanında ne giydiysem onu giyecekmişim yaa ağlıcam şimdiii

eskiden bende bilmezdim ,kk ve kızlar sağolsun

uzak akraba değil ki kuzenin sonuçta ,niye öyle yapıyo

işana gidecek hevesim kalmadı ya sıka sıka offff tek olduğum içinde kimseylede bakmaya gidemiorum moralim çok bozukk:2:

erkekler bizim kadar ince düşünmüyo

eşimle her bayram muhabbetimiz ,ben bayramlık alıcam diyorum ,sen çocuk musun gerek yok diyo bana

bende kendim gidip alıyorum napıyım onu beklersem yandım

Niye öyle yapıyo yaBen kuzenimin düğününe ayrı düğünden sonra bara gitmiştik oraya ayrı kıyafet almıştım
sabah uyandım boğazlarım yanıyo ,tylol hot içiyorum şimdi hasta olmadan kurtulayım

Geçmiş olsun canım

eşimle her bayram muhabbetimiz ,ben bayramlık alıcam diyorum ,sen çocuk musun gerek yok diyo bana

Niye öyle yapıyo yaBen kuzenimin düğününe ayrı düğünden sonra bara gitmiştik oraya ayrı kıyafet almıştım

Geçmiş olsun canım

ya ısrar edince de aç gözlü gibi algılanıyorum onada sinir oluorum ne yapacağımı şaşırdım...

Geçmiş olsun canım

Niye aç gözlü olcakmışsın özel bi gün bu..Ay bu erkeklerin hiç normali yok

yok valla bize en dişlileri düşmüş anacım...milletinkiler kuzu gibi....kredi kartı elimde gidip yapayım alışveriş diorum bu sefer aldığımıda beyenmicek offff kaldım böyle iştee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Beğenmezse beğenmesin gelseydin benimle dersin

Yaprağa akıl veriyorum sanki benim başıma böyle bi şey gelse böyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…