- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Eşim başka birini arıyacağına beni aradı seni mi aradım ben ya dedi kapattı
kasıklarımda yumurtlama dönemindeki ağrı var ,ve akıntı var
otomatik hesaplayıcıya göre buay adetim geciktiği için 34 günde bir adet oluyomuşum gibi gözüküyo ,yumurtlama günlerini de 22-27 aralık arası veriyo ,bir sonraki adet tarihi de 10 ocak çıkıyo
ama galiba ben yumurtlama günlerimdeyim ve adetimde normal zamanında yani aysonunda olcak
gıtgıt gıdak
Boşuna yumurtluyoruz zaten her ay boşa gidiyo
di mi :97:
ziyan oluyolar yazık
Ben bi tanesini tutturmuştum ne güzel
günaydınlarrrnapıonus
melek bu yumurtlama hakkında yazmışsın maaşallah aynı grafik gibi dökmüşsün gunlerini , hesaplama şekli varsa bende hesaplayım
kızım var ya az değilsiniz heeeben daha yeni öğreniorum öyle siteler olduğunu:82::86:
offf eşimede sinir oluorum ya önümüzdeki hafta teyze oğlumun nişanı var beraber kıyafet bakalım diorum ne gerek var alma bişey dioobunca yıl milletin nişanında ne giydiysem onu giyecekmişim yaa ağlıcam şimdiii
eskiden bende bilmezdim ,kk ve kızlar sağolsun
uzak akraba değil ki kuzenin sonuçta ,niye öyle yapıyo
sabah uyandım boğazlarım yanıyo ,tylol hot içiyorum şimdi hasta olmadan kurtulayım
işana gidecek hevesim kalmadı ya sıka sıka offff tek olduğum içinde kimseylede bakmaya gidemiorum moralim çok bozukk:2:
Niye öyle yapıyo yakızım var ya az değilsiniz heeeben daha yeni öğreniorum öyle siteler olduğunu:82::86:
offf eşimede sinir oluorum ya önümüzdeki hafta teyze oğlumun nişanı var beraber kıyafet bakalım diorum ne gerek var alma bişey dioobunca yıl milletin nişanında ne giydiysem onu giyecekmişim yaa ağlıcam şimdiii
sabah uyandım boğazlarım yanıyo ,tylol hot içiyorum şimdi hasta olmadan kurtulayım
erkekler bizim kadar ince düşünmüyo
eşimle her bayram muhabbetimiz ,ben bayramlık alıcam diyorum ,sen çocuk musun gerek yok diyo bana
bende kendim gidip alıyorum napıyım onu beklersem yandım
Niye öyle yapıyo yaBen kuzenimin düğününe ayrı düğünden sonra bara gitmiştik oraya ayrı kıyafet almıştım
Geçmiş olsun canım
ya ısrar edince de aç gözlü gibi algılanıyorum onada sinir oluorum ne yapacağımı şaşırdım...
erkekler bizim kadar ince düşünmüyo
eşimle her bayram muhabbetimiz ,ben bayramlık alıcam diyorum ,sen çocuk musun gerek yok diyo bana
bende kendim gidip alıyorum napıyım onu beklersem yandım
Niye öyle yapıyo yaBen kuzenimin düğününe ayrı düğünden sonra bara gitmiştik oraya ayrı kıyafet almıştım
Geçmiş olsun canım
Niye aç gözlü olcakmışsın özel bi gün bu..Ay bu erkeklerin hiç normali yok
yok valla bize en dişlileri düşmüş anacım...milletinkiler kuzu gibi....kredi kartı elimde gidip yapayım alışveriş diorum bu sefer aldığımıda beyenmicek offff kaldım böyle iştee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?