Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

beğenmezse beğenmesin canım ya ,sen beğenip alcan ya yeter

laf söylerse de gelseydin dersin

seninkinin de karışma huyu çok galiba

evet a dan z ye kadar herşeye karışırr

zor ya öyle herşeye karışan adam

benimki de bazen karışır ,iyi ki derim kaynanam yok sen yetiyosun

biara tutturmuştu beyazları 40 C'de yıka diye ,be adam bırak nasıl yıkayacağıma ben karar vereyim

ara ara tutar öyle ,bu tabloları kaç günde bir siliyosun der çizelge tutmuyorum diyorum bende

Yaprağınki de benimki gibi yalnız bi yere göndermiyo galiba o da

biz mi idare etmeyi bilmiyoruz bilmem bu adamları :44:

Son düzenleme:

ahhhhh canımmmm benimkide beyazlıları kaç derecede yıkıyorum die sıkıladı ilk başlarda ve bulaşık makinesine nasıl dolduruyormuşum az mı çok mu tartışmıştıkk

Seninki ev işlerine karışıyo galiba dünürüm Benimkinde bari o yok

Valla benim kadar iyi idare eden varmıdır acaba başka kadın olsa 1 dakika tahammül edemez..

Bi de bana hala diyo ki sen benim hala neye kızıp neye kızmıycağımı anlamadın mı

ahhhhh canımmmm benimkide beyazlıları kaç derecede yıkıyorum die sıkıladı ilk başlarda ve bulaşık makinesine nasıl dolduruyormuşum az mı çok mu tartışmıştıkk

60C'de yıkıyomuşum gömlekler yıpranıyomuş 40ta ta temiz olmuyo ki sanki

bulaşık makinesine el atmadı Allah'tan

yemek yapma konusunda ukalalıkları olmuştur arasıra

gel sana yemek öğreteyim ,iyi izle bunlar bana lazım değil sen öğren diye anlatıyorum demişliği vardır

çok karışmaz aslında ama gömleğinin bir tanesinin kolaltı yıpranınca beyazlara taktı

bende arada 50de yıkıyorum gönlü olsun diye ,60da yıkamadım diyorum

ne onun dediği ne benim

Yemek yapmayı biliyo heralde

Eve bazen ömür bi şey yapsada kızsam diye geliyo bunu ona söyleyince de yok artık psikopatmıyım ben diyo değil sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…