Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Emelciğim günaydın , ereni kokulu kokulu öptüm, eğer çok rahatsız olduysan yöneticilere nick değiştirme talebinde bulun istersen ve forumu açarken de beni hatırla yapma şifreni

günaydın canım
valla ne bilim rahatsız oldum beni hatırlayı işaretlemiyim şifremi değiştireyim

Saçımı beğendi kızlar İlk önce niye benim haberim yok dedi sonra yakışmış ama dedi

herşeyden de haberin olmasın deseydin :76:

kızlarrrrrrrrrrrrrr nihayet profilimdeki album yerine resim ekledim yaptığım bir kolye resmi bakabilirsiniz 1 tane daha ekleyeceğim...

çok güzeller canım çok beğendim ellerine sağlık

Nasıl güvenebilirim size

Canlı yayına olmasada kanaldan çok kolay ulaşabilirsiniz

başıma iş almam dünürüm merak etme

ya bak sen enişteye ,nickini değiştir istersen emelcim ,bi de her çıkışında gözatma geçmişini sil

:84:öffffffff uğraştır:84:cak heeee bu adamm:84:m ne bulsam nick o:84:larak

kendimden:84: dolayı değil de s:84:iz burda rahatlıkl:84:a içinizi döküyors:84:unuz ya okusun ist:84:emiyorum ne işi va:84:r öfffff

günaydınnn hanımlarr ne haber nasılsınız..
emelcim eşin okumuş ha yazılanları sende pc den değilde kk sayfadan çıkış yap canım ben öyle yapıyorum beni hatırlaya tıkla bu arada goglede aratsa bile senin yazdıklarını göremez canım
eşin nikini biliyorsa değiştirirsen çakar belki durumu şifreni değiştir sen en güzeli

Emelcim demin yazdım ama kendimide arattım yazdıklarım filan çıkıyor canım sadece profil sayfasından konular gözükmüyor

eliffff dün erene hediye ettiklerini giydirdim ona uygun da mont aldık çok tatlıydı gören herkes durdurdu valla adam olmuş gömlekli pantalonlu montlu diye herkes totosunu kaşı dedi nazar değmesin sağol elifim oğlum sayende karizmatik oldu resmini çektim eklicem

yerim ben o yakışıklı küçük adamı ,güle güle giysin kuzucum güzel günlerde inşallah

resmini ekle görelim kuzuyu

Günaydıııınnnnn

Dünürüm geçmiş siliniyo mu ben de bilmiyorum onu:78:

Eşim evde olduğundan dolayı ara ara çıkmak zorunda kalabilirim:82:

Selam ebrucum bende hafta sonu ne gibi bi değişiklik olabilir aynıydım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…