Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ya bizim de bebeğimiz olsa nolurdu ,zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık onunla ilgilenirken, oynarken, severken :97:

Aman dünürüm bizimde kaderimizmiş işte..Ama benimki yarım yamalak bi korunma belki olur ama olursa nolur bilemiycem..

bu daha da zor işte

rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda

Amin dünürüm..

Düşünüyorum da yine öyle bi şey olsa ki olabilir çünkü hiç dikkat etmiyo..Yine aynı şeyleri yaşamaktansa sanırım ısrar etmem gider aldırırım..

Eşim bi tane cep telefonu almış bana internete girilebiliyo kablosuz..Ben yapamadım bi türlü eşime dedim ki şunu ayarlasana ömür ceptende internete girmeyiver dedi..:86:Ben de aldığı yerin kartı vardı oraya telefon açıp sordum öğrendim.. Girebiliyorum şimdi

Amin dünürüm..

Düşünüyorum da yine öyle bi şey olsa ki olabilir çünkü hiç dikkat etmiyo..Yine aynı şeyleri yaşamaktansa sanırım ısrar etmem gider aldırırım..

güle güle kullan bende giriyodum ama kk'ya giremedim bir türlü

facebook'a falan giriyorum bazen

güle güle kullan bende giriyodum ama kk'ya giremedim bir türlü

facebook'a falan giriyorum bazen

Sağol canım..Kaçıncı telefon bu kırıp kırıp alıyo benimki..Dünyanın parasını veriyo bi de.

KK ya girilmiyo..Bununla ilgili bi topik vardı ayarlamaları yaptılar girilecekti sonra yine askıya aldılar..

canımmkırıoo derken
sınırlendıgınde
falanmı atıoooda
kırılıootelefon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…