- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ne oynucaz
ya bizim de bebeğimiz olsa nolurdu ,zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık onunla ilgilenirken, oynarken, severken :97:
Bu sanal alemde ne oyun oynanırki..Dünürüm yılbaşında tombala oynarmıydınız..Biz küçükken çok oynardık
Ben de çok istiyorumAma beceremiyorum da
tombala oynardık eskiden çok ,yılbaşında teyzemlerle biarada olurduk :97:
şimdi yılbaşı da yanlız geçiyo
Özel günlerde çalışması da kötü..Benim eşimde çalışır genelde özel günlerde ama bu sene işte bayramda iki gün işi yoktu yılbaşında da tesadüf işi yok..
ben deneyemiyorum bile
Aman dünürüm bizimde kaderimizmiş işte..Ama benimki yarım yamalak bi korunma belki olur ama olursa nolur bilemiycem..
Dünürüm çay yapta içelim
herkes karı koca bebek hayali kurar ,biz hamile kalmaktan bile korkuyoruz
üşendim bu akşam :78:
annenle teyzen yapmadı mı
Aslında o kadar çok istiyorum ki ama bu sefer sanki kürtaj kaçınılmaz olur benim için
bu daha da zor işte
rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda
Amin dünürüm..
Düşünüyorum da yine öyle bi şey olsa ki olabilir çünkü hiç dikkat etmiyo..Yine aynı şeyleri yaşamaktansa sanırım ısrar etmem gider aldırırım..
Eşim bi tane cep telefonu almış bana internete girilebiliyo kablosuz..Ben yapamadım bi türlü eşime dedim ki şunu ayarlasana ömür ceptende internete girmeyiver dedi..:86:Ben de aldığı yerin kartı vardı oraya telefon açıp sordum öğrendim..Girebiliyorum şimdi
güle güle kullanbende giriyodum ama kk'ya giremedim bir türlü
facebook'a falan giriyorum bazen
Offf ya hayat ne kadar boş geliyo bazen
aynen bana da :105::105:
Sağol canım..Kaçıncı telefon bu kırıp kırıp alıyo benimki..Dünyanın parasını veriyo bi de.
KK ya girilmiyo..Bununla ilgili bi topik vardı ayarlamaları yaptılar girilecekti sonra yine askıya aldılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?