Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bu titreşimli müzikli ışışklı oyuncağı var cibinlikli
bir sürü var da karar veremiyorum kimisi çok pahalı 350 falan
bu 180tl

i ayaklandığı zamn yataklarında da oynamıyorlar zaten evdeki eşyalar daha cazip geliyor
o sebele fazla para verme

eliff oğluş rahatsız daha bugün okula gitmedimdiye içim sıkılıyor düzelmesini bekleyip öyle mi eve gelseydim bilemedim
ömür kocan ne yaptı

eliff oğluş rahatsız daha bugün okula gitmedimdiye içim sıkılıyor düzelmesini bekleyip öyle mi eve gelseydim bilemedim
ömür kocan ne yaptı

ilaç tedavisi mi oluyo ? okula göndermesen daha iyi değil mi mikrop falan kapmasın okuldan da

tam hastalık mevsimi diğer çocuklardan da grip falan bulaşıp daha çok hasta olmaz mı Allah korusun?

bizimkiler de pambık gibi de biz kötülüyoruz

nazar değmesin enselerine vur lokmalarını al

ağızları var dilleri yok ,herşeye sen bilirsin karıcım derler

çok akıllılar benim komşu sabah evi terketti
ömür de mi böyle yapıyor biz enişteye yükleniyoz yoksam enişte pambık gibi de ömğr nazar etmeyelim diye mi yapıyor

ömür top sende

Tabi tabi ne pambık ne pambık

Napar o napar yine telefon davası
ömür sorunu kökünden çöz tf ları iptal ettt
ilaç tedavisi mi oluyo ? okula göndermesen daha iyi değil mi mikrop falan kapmasın okuldan da

tam hastalık mevsimi diğer çocuklardan da grip falan bulaşıp daha çok hasta olmaz mı Allah korusun?
allah korusun :18::18::18::18:
içime kuşku düştü derslerden geri kalmasın die yolladım
nazar değmesin di mi 'ben bilmem hanım bilir' diyen kocalarımıza

niye terketti hayırdır?
bilmiyorum sabah servise inmde çocuğuyla sabah erkenden evi terkettim dio adam katil olmadan evden git demiş

akşam eşimi yollarım adamla konuşsunnn

katılıyorum melda bu adam böyle yapçan kapatçan telefonları çıkçan dışarı ,arasın arasın delirsin

merak öyle edilmez böyle edilir

katılıyorum melda bu adam böyle yapçan kapatçan telefonları çıkçan dışarı ,arasın arasın delirsin

merak öyle edilmez böyle edilir

evet ya iyide olsan laf çakıyor morali bozuyor lafları boşa gitmesin diye atcan kendini dışarı kapican tfları

Evet kapattım telefonları ev telefonunuda cep telefonunuda arasın arasın dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…