- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Günaydınnn hanımlarrrrr
günde 3 lt su 1 litre süt 2 kase yoğurt bir dilim peynir 3 bardak incir suyu bir bardak bitki çayı
bunlar sıvılarım
yemeğimi de atlamıyorum sorunum da yok uykumu da alıyorum yavrum gece 10da uyuyor 4.30 kadar daha ne yapsın ama artmıyor elifim artsada erene yetmiyor ben bi de sağar saklarım 6 aylık olunca onları öğünlere saklarım hayalleri kurmuştum şimdi aman yetsin bari 6 ay diyorum
günde 3 lt su 1 litre süt 2 kase yoğurt bir dilim peynir 3 bardak incir suyu bir bardak bitki çayı
bunlar sıvılarım
yemeğimi de atlamıyorum sorunum da yok uykumu da alıyorum yavrum gece 10da uyuyor 4.30 kadar daha ne yapsın ama artmıyor elifim artsada erene yetmiyor ben bi de sağar saklarım 6 aylık olunca onları öğünlere saklarım hayalleri kurmuştum şimdi aman yetsin bari 6 ay diyorum
günaydın abla yine sütümden dertliyim
günaydın
ablacım adın handan di mi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :44:
Günaydın elifcim evet doğru haturlıyon canım
ne zor anne olmak
Dün ömürün yazdıklarını okudumda yine sorun var herhalde inşallah kötü bişey olmamıştır gelmedi daha ömürde gelir nasılsa birazdan :26:
eşi evdeyse gelememiştir ablacım eşi gidince gelir
asabi adamlar
Sorun olmadığı gün var mı ablacım yaDün ömürün yazdıklarını okudumda yine sorun var herhalde inşallah kötü bişey olmamıştır gelmedi daha ömürde gelir nasılsa birazdan :26:
Evet hepte bana patlıyo
Bununki asabi değil anacım patlamaya hazır bomba resmen
Evdeydi bugün dışarı çıktık..niye kimse yok :96: :95:
ömür naptı acaba gelmedi de
Ömürden haber yok demii :26:
Daha henüz ona el koymadıömürün pc almış olmasın enişte beyy off iyidir dimi gelse de merakımız geçse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?