Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günde 3 lt su 1 litre süt 2 kase yoğurt bir dilim peynir 3 bardak incir suyu bir bardak bitki çayı
bunlar sıvılarım
yemeğimi de atlamıyorum sorunum da yok uykumu da alıyorum yavrum gece 10da uyuyor 4.30 kadar daha ne yapsın ama artmıyor elifim artsada erene yetmiyor ben bi de sağar saklarım 6 aylık olunca onları öğünlere saklarım hayalleri kurmuştum şimdi aman yetsin bari 6 ay diyorum

Günaydınnn hanımlarrrrr

günaydın

ablacım adın handan di mi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :44:

ne zor anne olmak

Emelcim maalesef süt yaetmiyor artık çoğu annelerde sen artık ne kadar emzirebilirsen kar diyeceksin artık mamaya başla sen ben kızımda 20 günlük filandı pirinç ununa başlamıştım 2,5 ay kadar emebilmişti benimde sütüm yoktu hiç

günaydın abla yine sütümden dertliyim

günaydın canım sütün de yetmiyor demi çok stres yapma ama bu bile sütünün çekilmesine neden olur canım benim gözümüm önünde bir köpeği öldürmüşlerdi o andan sonra süt bitti inan bir dahada olmadı

günaydın

ablacım adın handan di mi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :44:

Günaydın elifcim evet doğru haturlıyon canım

ne zor anne olmak

Dün ömürün yazdıklarını okudumda yine sorun var herhalde inşallah kötü bişey olmamıştır gelmedi daha ömürde gelir nasılsa birazdan :26:

Dün ömürün yazdıklarını okudumda yine sorun var herhalde inşallah kötü bişey olmamıştır gelmedi daha ömürde gelir nasılsa birazdan :26:
Sorun olmadığı gün var mı ablacım ya

Bununki asabi değil anacım patlamaya hazır bomba resmen
Evet hepte bana patlıyo
niye kimse yok :96: :95:

ömür naptı acaba gelmedi de
Evdeydi bugün dışarı çıktık..
Ömürden haber yok demii :26:

ömürün pc almış olmasın enişte beyy off iyidir dimi gelse de merakımız geçse
Daha henüz ona el koymadı

Ben de yorgunum midem ağrıyo başımın yarısı ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…