Ay tabağa aşık oldum resmen, bernardoda falan varmıdır ki ?
eveet benim pisi değil valla abartıyorum ama pisilerim var ama bu resimdeki pamuğumun aynısı yerim seniii üzüldüm ama kedim için bende 4 tane kedimi kaybettim hemde yakın zamanlarda çok zor bilirim ama şu anda yanımda değil bebişlerim yeni evliyim ailemleler
komik ama bazen kedi krizim tutuyo benim için ipeknazı bi mıncıklarmısın
ii geceler kızlar..
böyle bağrına bas böyle sık ohhh bebeğim benimmm
eh kocam birazda olsa seviyo en azından gönlünü ederim ama bende bi kayınpeder var düşman başına...bi kez lafını ettim iki saat susummadı delirtti beni gerçi bigün alıp getircem bitane sokaktan bebek düşünüyorum ama bi süre sonra
Evet ablacım kan sayımı inşallah yükselmiştir bıktım kan vermekten
tokolsanızda
yeyın
canbogazdan
gelır
canımmm
Ay tabağa aşık oldum resmen, bernardoda falan varmıdır ki ?
Bence alma canım..Evde sevmeyen biri varsa alma çünkü dışarı atarlar..Sonra eve alışan kedi dışarda yaşıyamaz yazık olur..eh kocam birazda olsa seviyo en azından gönlünü ederim ama bende bi kayınpeder var düşman başına...bi kez lafını ettim iki saat susummadı delirtti beni gerçi bigün alıp getircem bitane sokaktan bebek düşünüyorum ama bi süre sonra
tamamcanımm
gece
benle
uyuyoozatenn
Bence alma canım..Evde sevmeyen biri varsa alma çünkü dışarı atarlar..Sonra eve alışan kedi dışarda yaşıyamaz yazık olur..
Gece nasıl yatıyosun hale ben rahatsız olurum..Eşim almıyo benim zaten istemiyo yatakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?