Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

dünürüm nbr?

nasıl geçti yılbaşı?

biz dün 11de çıktık işten ,eşimle bir yemek yedik ,23:55de eve girdik

çok yorgunduk hemen uyuduk

bugünde 11de gittik işe ,2yi geçmişti çıktım

11 de mi çıktınızKıyamam size

Bizim iyi geçti sonu hariç

Arkadaşlara gittik yemek yedik sonra bara gittik..Tahmin ettiğimden iyi eğlendik..Ama eşim fazla kaçırdı içkiyi Eve dönerken arabayı benim kullanmam gerekiyo anahtarı vermiyo Ver diyorum vermiyoBana güvenmiyomusun ben giderim diyo bilmiyo ki 100 mt gidemez..Sonra arkadaşı ömür buna kibarlık yapmıycan ver lan şu anahtarı dedi aldı verdi banaeve gelebildik..Bugünde sirke gidicez biletimiz var..Sabah uyanmıyoKalk diyorum kalkmıyo..Neler yapıyorum banamısın demiyo..Sonra niye 1 buçuğa aldırdın bu biletleri dedi bi de fırça yedim..Sonra kalktı bi de sirke gittik.. Yoruldum dünürüm bi daha asla dışarda geçirmem yılbaşını

11de çıktık çok yorulduk ,seneye kadar meslek değiştirmeyi düşünüyoruz

eşim çık dedi bana 8de falan ama evde tek başıma oturmak istemedim o saatten sonra

iyi eğlenmişsiniz ne güzel

bende dün kuaföre gidip süslenip eğlenmeye giden bayanlara sinir oldum bütün gece

seninki hazır sarhoşken handan ablanın söylediğini yapsaydın ya

sirk nasıldı?

Ya aslında o bana bi sürü şey söyledi bazı konularda istediğimi aldım Özellikle bebek konusunda

Fazla konuşulacak bi ortam olmuyo zaten gürültü bi yandan müzik bi yandan..Hala kulaklarım uğultu halinde bi de bugün sirkte gümbür gümbür müzik vardı

Sirk çok güzeldi dünürüm sizin oraya gelirse sizde gidin İtalyan sirkiydi ama ismini unuttum:44:

Dünürüm bende gittim kuaföreEşin bugünde çalışıyo mu

Yok hiç moralim bozulmadı benimki aslında daha sivri dilli olduğu için bunlar fasa fiso geliyo.

Yaprak nerde acaba en son eşine film çektireceklerdi:26:

Dünürüm şu taksimdeki tacizcileri görüyomusun haberlerde

Dünürüm biletine bi şey çıktı mı bizim bi tane çeyreğe 5.000 tl çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…