Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben de söyliycek bi şey bulamıyorum dünürüm..Eşimin huyunu bildiğim için doktora sorduğum ilk şey o oldu zaten..Ama kesinlikle olmaz diyo..Şimdi ben hastaneleri tek tek arayıp bunu mu sorcam

Ben de söyliycek bi şey bulamıyorum dünürüm..Eşimin huyunu bildiğim için doktora sorduğum ilk şey o oldu zaten..Ama kesinlikle olmaz diyo..Şimdi ben hastaneleri tek tek arayıp bunu mu sorcam

bırak kendi arasın ,sende buarada çok çok hastaymışsın gibi davran mecbur kalsın

hg meldacım nasılsın?

dünürüm denize giriyo musun benimki bu konuda katıdır işte

bırak kendi arasın ,sende buarada çok çok hastaymışsın gibi davran mecbur kalsın

Arar bulur heralde..Zaten bazen çok rahatsız ediyo gerçekten kalp çarpıntılarım gece uyuyamıyorum kalkıyorum farkında yani

sakin yerlerde de mi izin yokkk
türkbükünde paparazzi çokkk :82::82::82:kimsenin tanımadığı yerlere kaçın

Genelde ayvalığa gidiyoruz tekneyle açılıyoruz Bodruma da gidiyoruz ama sakin yerler tercihimiz..

Genelde ayvalığa gidiyoruz tekneyle açılıyoruz Bodruma da gidiyoruz ama sakin yerler tercihimiz..

bütün medyatik kişiler en gözde mekanı tercih ediyor sonra tekneyle denizin ortasında flaşlar patlıyor ya
enişte bunu göz önünde bulundurmamış mı :82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…