Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hale karnın mı acıktı canım Ne yemek var

canım
fıırından
yenı
cıkmıs
dumatı
tutuor

,ohhhhh mis gibi kokuları geliyor yaaaaa ne güzel

Ama göğüslerim acıyo erken mi gelcek acaba:26: Daha var ya doğru söylüyosun ablacım..:26:

Bi bakıyım topiğe

Olabilir ya bendede sızlanma var kaç gündür artık benimde canı istediği tarihte geliyor menapoza girsem kurtulcam diyom ama sıkıntısı çok olur onunda

Aslııı gitmiş yokkk kesin kızdı çok damarına bastım ama

cıcek
ekmekte
aldım
severmısın

ohhhh bayılırım vallla çicek ekmeğe

Abla ya benim adetim zaten kürtajdan beri 2 gün sürüyo o da az az doktora gitmekte işime gelmiyo:78:Normal mi acaba onu da bilmiyorum:26:

canım*sıcak*ekmek*kokusu*cokguzel
sankı-kokusugeldı

buarada
aslıdan
mujdelıhabergeldımı
cıkmısmı

Aslının işi vardır abla sevgilisinede ulaşamadı ya sinirli sinirli çalışıyodur şimdi

Abla ya benim adetim zaten kürtajdan beri 2 gün sürüyo o da az az doktora gitmekte işime gelmiyo:78:Normal mi acaba onu da bilmiyorum:26:

Hormonlar değişiyor ya onunda etkisi olablilir canım ya doktoruna filan sorsana bunu benimde çok fazla bilgim yok bu konuda ama mutlaka hormonların rolü vardır

canım*sıcak*ekmek*kokusu*cokguzel
sankı-kokusugeldı

buarada
aslıdan
mujdelıhabergeldımı
cıkmısmı

yok gelmedi daha
çıkmışşş görmedim daha sonrada

Aslının işi vardır abla sevgilisinede ulaşamadı ya sinirli sinirli çalışıyodur şimdi

Evet ya çıldırdı resmen

Bu ayda az gelirse gitmem lazım başka problemlerimde var kaç kaç nereye kadar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…