Yok istemem bıktım ondan sürekli isteyince eşim bi akşam kocaman getirdi onu yiye yiye bıktım
Normal bi kek olurse yerim belki
Ben isteriiiimmmmmmsıcak çikolata isteyen
nelısınden*yemıstın*canım-lımonlu-frambuazlı*cıkolatalı
kekmozayık
severmısın
Limonlu yemiştim canım..Olur mozaik kek severim
oluur hayır demem çay çok severim zaten
nasılsınız kızlar
İyiyiz sen nasılsın
oluur hayır demem çay çok severim zaten
nasılsınız kızlar
iiyim canım kocişimi bekliyorum
ipeknaz nasııl
ay pardon pardon özür aklımda ööle kalmış bıcırığım benimm yemek yemiş :)canımbenım
ıpeknaz
deıl
ıpekcan**hayatımm
mamayedıı
sımdıkk
Ben isteriiiimmmmmm
lımonludaguzelcanımnelısınden*yemıstın*canım-lımonlu-frambuazlı*cıkolatalı
kekmozayık
severmısın
Limonlu yemiştim canım..Olur mozaik kek severim
İyiyiz sen nasılsın
bıde
newyorkgeleneksel
cheesecakevarmıs
mozayıkbendeseverım
Ben isteriiiimmmmmm
lımonludaguzelcanım
bıde
newyorkgeleneksel
cheesecakevarmıs
mozayıkbendeseverım
newyork geleneksel cheesecake nasılmış hale?
ay pardon pardon özür aklımda ööle kalmış bıcırığım benimm yemek yemiş :)
böyle uzanıp kulakalrını yatırıp poposunu şöyle bi sallayıp hop oraya hop buraya dimi :)olsun**cannımcımm***abbası*mamasını*yedı
sımdık-oynascak*tepısscekkk
Ben bugün gittim nihayet kan verdim..Doktor dedi ki eko için randevu alayım mı size
newyork geleneksel cheesecake nasılmış hale?
New York stili cheesecake’in tarihçesi
New York stili cheesecake’in en önemli özelliği en temel malzemelerle yapılıyor olmasıdır. Sadece krem peynir, krema, yumurta ve şekerden yapılan ve sossuz olarak servis edilen New York stili cheesecake, herkesin aklında aynı görüntüyü canlandırır. New Yorklulara göre cheesecake’in yenilebileceği en iyi yer New York’tur. Hatta bu iddiayı şu noktaya kadar ilerletirler; “bir cheesecake eğer New York’ta yenilirse tam bir cheesecake olur.”
Cheesecake, New York’ta 1900’lerin başında popüler hâle gelmiştir. 49th Street’teki efsanevi Turf Restaurant’ın sahibi Arnold Reuben, krem peynirli cheesecake’in ilk tarifinin 1929’da ailesi tarafından geliştirildiğini iddia etmiştir. Kendi restoranında uyguladığı bu tarif zamanla ünlenerek tüm New York’a yayılmıştır. Günümüzde hemen her restoranın kendine has bir sunumu ve çok çeşitli cheesecake’leri vardır ama klasikleşmiş tadı ve sunumuyla New York stili cheesecake, her zaman menünün başköşesinde yer alır.
YAZDIR
Ad: New York Cheesecake - 16 dilim
Kod: I.042.D.001.0007
Üretici Firma: BINDI
Orijin Ülke: U.S.A
Paketleme Bilgileri: 2,13 kg x 1 adet
Not: Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından onaylı ithalat izin belgesi (kontrol belgesi) alınarak ve tüm vergileri ödenerek resmi yollardan ithalatı yapılmıştır. Kontrol Belgesi için satış temsilcinizle görüşünüz.
Koza Gda rn Aklamas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?