Ömürrr bende geliyommm benimki tavuklu olsun ama
bende yarışmaya izmir yeşilyurttan katılıyorum 27 yaşındayım adım özlem 5 aylık evliyim dersane öğretmeniyim ama şu anda:79::79: çalışmıyorum
Simoş öteki topiktede mi yok:26:aaaa ben buraya gelmiyo zannettim..Merak ettim..:26:
Yemek yok..Benim kebapçıdan söylerim size
senin kebapçı
kocanın yanında da ağzından kaçırma 'benim kebapçı' diye
bize kebap mı yedirceksin evde yemek yoksa gelmem
bende memnun oldumBen de seni daha küçük sanmıştım nedense
Benim adım ömür memnun oldum
bende yarışmaya izmir yeşilyurttan katılıyorum 27 yaşındayım adım özlem 5 aylık evliyim dersane öğretmeniyim ama şu anda:79::79: çalışmıyorum
Tamam ablacım sana tavuk şiş söylerimTuzsuz olsun sossuz olsun diyen var mı ben öyle yiyorum yasak bana
Memnun oldun bende canımmm :13:
Bende topiğe istanbuldan katılıyom 47 yaşındayım 1 tane kızım var üniversite öğrencisi yanımızda değil uzakta okuyor ev hanımıyım ama maaşsız çalışıyom
Yeşilyurdu bilirim 5 sene basınsitesinde oturduk daha önce
Offfff acılı olmasın ama tussuz yiyemem bide ayran bi zahmet
Bende topiğe istanbuldan katılıyom 47 yaşındayım 1 tane kızım var üniversite öğrencisi yanımızda değil uzakta okuyor ev hanımıyım ama maaşsız çalışıyom
bende memnun oldum :80: basın sitesi evet çok yakın bize bende yeniyim izmirde aslında yabancıyım buraya ama güzel bi şehir alışıyorum
Ben de seni daha küçük sanmıştım nedense
Benim adım ömür memnun oldum
acıktım zaten ya
tamam tavuk şişte anlaşalım dünürüm
Şimdi, düşündümde beni küçük zannetmeniz kedilere verdiğim tuhaf tepkilerden olabilirmi
napıyım çok seviyorum bebişlerimi çocuklaşıp şimarıyorun galiba acaba onlar söz konusu olunca
Şimdi, düşündümde beni küçük zannetmeniz kedilere verdiğim tuhaf tepkilerden olabilirmi
napıyım çok seviyorum bebişlerimi çocuklaşıp şimarıyorun galiba acaba onlar söz konusu olunca
Tamam dünürüm gelmeden önce arayın siparişi veriyim benim kebapçıya
Ben de tuzsuz yiyemiyodum ama mecburen yiyorum artıkO kadar dikkat ettiğim halde tansiyonum hep 13-14
bende memnun oldum :80: basın sitesi evet çok yakın bize bende yeniyim izmirde aslında yabancıyım buraya ama güzel bi şehir alışıyorum
Yanlız yokuşları çok fena heleki hataydan yukarı çıkmak öldürürdüresmen yazın çok sıcak ama en güzel tarafıda günü birlik tatil yörelerine gidip gelebilmek
Birazda sinirsel biliyon mu hemen tavan yapar fırlarr onun için sakin olacan
evet aynen yokuş yokuş heryer yokuşYanlız yokuşları çok fena heleki hataydan yukarı çıkmak öldürürdüresmen yazın çok sıcak ama en güzel tarafıda günü birlik tatil yörelerine gidip gelebilmek
Tamam söylerim kebapçımahepimiz aynı düşünmüşüz demek ben seni 17-18 falan sanmıştım
senin kebapçıya söyle güzel pişirsin ,salata da göndersin ama marulla roka olmasın
Birazda sinirsel biliyon mu hemen tavan yapar fırlarr onun için sakin olacan
Yanlız yokuşları çok fena heleki hataydan yukarı çıkmak öldürürdüresmen yazın çok sıcak ama en güzel tarafıda günü birlik tatil yörelerine gidip gelebilmek
Sakin olabilmem mümkün mü abla..Her akşam bu akşam nasıl gelcek diye düşünüyorum..Ne bulacak acaba diyorum..
hadi ben kaçtım görüşürüüüüüzzz :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?