Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hadi aldım diyelim kocam sonrasında beni nasıl öldürür acaba

boğarak mı ,bıçakla mı, başka şekilde mi

Benimki boğar heralde başka bi alete gerek yok Seninkini bilemiycem hangisini tercih eder.. Bak kocalarımız polis olsaydı hiç kelepçeyi nerden alırız diye düşünmüycektik

Benimki boğar heralde başka bi alete gerek yok Seninkini bilemiycem hangisini tercih eder.. Bak kocalarımız polis olsaydı hiç kelepçeyi nerden alırız diye düşünmüycektik

fantaziye göre koca seçimi

o zaman şanti bize uygun

size de seksi forma olabilir

fantaziye göre koca seçimi

o zaman şanti bize uygun

size de seksi forma olabilir

Formamı giyiyim ben de seksi olcam diye üşütmiyim:86: Yazın ne güzel şortumu giyiyodum:86: Bebiş gelmişti o zaman

Benimki formayı yadırgamaz seninki de şantiyi

neyse sustum daha fazla saçmalamıyayım :78:

Neyse işin cılkını çıkarttık yine:78:

Ciddileşelim dünürüm

Yine söyliyelim mi bizimkilere yani sonuç olumsuz ama bi deniyelim mi yine

Neyse işin cılkını çıkarttık yine:78:

Ciddileşelim dünürüm

Yine söyliyelim mi bizimkilere yani sonuç olumsuz ama bi deniyelim mi yine

bebek işini mi

-aşkım ben ev alalım diyorum sen bebek diyosun ,saçma saçma konuşma ne bebeği ya

tepki bu olcak eminim :95:

Eşimde hanımın çiftliğini izliyo..Orhan kim serap kim bu güllü değilmiydi muzaffer nerde kardeşi nerde izlemese daha iyi:96:

ayy benimki de öyle yapıyo deli oluyorum

dizi seyretme isteği bırakmıyo

Aynen bende de kalmadı zaten..Seyretmiyorum..Şimdi de diyo ki fikret kuşkan diziden ayrılcaktı niye hala burda? Ben de dedimki bilmiyorum en son görüştüğümde ayrılcağını söylemişti

Aynen bende de kalmadı zaten..Seyretmiyorum..Şimdi de diyo ki fikret kuşkan diziden ayrılcaktı niye hala burda? Ben de dedimki bilmiyorum en son görüştüğümde ayrılcağını söylemişti

kızmadı mı

bazı dizileri de açıyo bu niye böyle ,buna nolmuş :84:

diyorum bende seninle beraber izliyorum diziyi ben yazmadım ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…