Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

inşallah cnm bütün hafta hastalığı ve üzerine misafirde bitmedi :95:bugün gece eşim ankara ya gidiyor çok mutluyummm

Hadi ya iş için mi gidiyo? Kısa süreliğine gidince bende mutlu oluyorumNe kadar kalcak

kızlar akşma tavuk mantar sote yapcam oğlan yemez sadece kanat yer ama üzrinin kırmızı olması lazım nasıl yapmalıyım kızrmış güzel kanat yapmak için ızgara istemiyorum ama

ay bizim oğlanda grip:18::18: dr nasıl farketmedi
belirtileri ne oldu normal soğuk algınlığına göre

bir titreme geldi eşime ısınmıyor üst üste yorgan vs. derken bu sefer ateş 39 a çıktı onu indirioruz bu sefer üşüme geliodu sağlık ocağındaki de grip bu dinlen bol c vitamini iç geçer dedi ama eşim gunden gune nefes nefese kaldı ve en son kahverengi balgam çıkardı bizde bu balgamı yediği ballı tarçından sanıoruz meğerse zature belirtisiymiş(((( acilden yoğun bakıma yatırdılar((
yılbaşı gecesi yoğun bakımdaydık ömrüm boyunca unutmayacağım yaşadıklarımı ((
seninde oğluna geçmiş olsun aman detaylı baktır atlamayın hiç bişeyi...

Hadi ya iş için mi gidiyo? Kısa süreliğine gidince bende mutlu oluyorumNe kadar kalcak

yok cnm iş için değil mülakatı var yeğeninin onu tek bırakmaz ama beni inşaat işçileriyle tek bırakır bu kavga sebebi ama kafa dinlemek için susuyorummm
insan huzura kavuşuyorrrrrr

Son düzenleme:
kızlar akşma tavuk mantar sote yapcam oğlan yemez sadece kanat yer ama üzrinin kırmızı olması lazım nasıl yapmalıyım kızrmış güzel kanat yapmak için ızgara istemiyorum ama

Niye kırmızı olması gerekiyo..Ben kanadı ızgara yapıyorum..Kırmızı toz biber kekik kullanıyorum..Kırmızı toz biber kızarmış yapıyo

yok cnm iş için değil mülakatı var yeğeninin onu tek bırakmaz ama beni inşaat işçileriyle tek bırakır bu kavga sebebi ama kafa dinlemek için susuyorummm
insan huzura kavuşuyorrrrrr

Bırak gitsin kafa dinle oğluşunla

ay ne zor şeyler atlatmışsınz sağlık ocağında ki dr steteskoplada nasıl anlamnaz grip der ii bir yere görün deseydi ya allahtan önlemini hemen aldılar geçmiş olsunnn

Niye kırmızı olması gerekiyo..Ben kanadı ızgara yapıyorum..Kırmızı toz biber kekik kullanıyorum..Kırmızı toz biber kızarmış yapıyo

baharat alerjisi var salça ile soslıcam çocuğun önce gözüne hitap etmesi lazımm ızgara da uğraştırır daha pratik yolu yokmu fırında felan

bu sefer ömür nasıl çekmez bu tlf diye kıyameti koparır kocası da anlar nasıl bir duyguymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…