hayııır ama görsen ona bile müdahale etcek üstelesem eşimde sırf onla yüzgöz olmamak için şimdilik dur özlem diyo aslında kayınpederim bi garip benim kayınvalidem sessiz içten hallediyo ama kayınpederim beni deli ediyo kızlar yaa bi erkeğe yakışırmı daha 5 aylık gelinim daha görmediğim zamanlarda resmen evimi karıştırıyo heryere bakıyo bi açık ister gibi o eve gelince o kadar huzursuz oluyorumki
Allah kolaylık versin canım eren yaramaz bi bebişya normalde bu kadar değil babaannesigilde hiç inmiyor kucaktan alışıyor eve gelince aynısını istiyor normalde böyle değil çok ağladı ben de ağladım kocam bize kızdı yattı
hayııır ama görsen ona bile müdahale etcek üstelesem eşimde sırf onla yüzgöz olmamak için şimdilik dur özlem diyo aslında kayınpederim bi garip benim kayınvalidem sessiz içten hallediyo ama kayınpederim beni deli ediyo kızlar yaa bi erkeğe yakışırmı daha 5 aylık gelinim daha görmediğim zamanlarda resmen evimi karıştırıyo heryere bakıyo bi açık ister gibi o eve gelince o kadar huzursuz oluyorumki
elif ben resim yükleyemiyorum yaaaa
bikaç kez tartıştık aslında şey diyemedim ama rahatsız olduğumu sen belli et dedim özür diledi onun adsına sonrada kalbi temiz biraz titizdir diyo terbiyesizlik bence titizlikmi buÖzlem eşin bi şey demiyo mu babasına
banyoya giriyo mesela lavaboyu kullanma bahanesiyle dolapları karıştırıyo her gelişinde balkonlara bakar temizmi pismi mesela mutfaktayız yemek yiyoruz dolapları bi açıp bişeyler alayım 2 metre uzatıp kafasını dolaplara bakıyo yalnız kalsa daha neler yapcak bilmiyorum kaç kere odaya girdiğimde koltukların altını kontrol ederken gördüm deli olcambanyoya giderken kapalı odaların kapısını bahaneyle açıp her gelişinde bakıyo abartıyomuyum ama kızlar bu normalmi herzaman tertipli olmaya çalışırım ama artık o geldiğinde geleceğinde o kadar kasılıyorumki
banyoya giriyo mesela lavaboyu kullanma bahanesiyle dolapları karıştırıyo her gelişinde balkonlara bakar temizmi pismi mesela mutfaktayız yemek yiyoruz dolapları bi açıp bişeyler alayım 2 metre uzatıp kafasını dolaplara bakıyo yalnız kalsa daha neler yapcak bilmiyorum kaç kere odaya girdiğimde koltukların altını kontrol ederken gördüm deli olcambanyoya giderken kapalı odaların kapısını bahaneyle açıp her gelişinde bakıyo abartıyomuyum ama kızlar bu normalmi herzaman tertipli olmaya çalışırım ama artık o geldiğinde geleceğinde o kadar kasılıyorumki
bikaç kez tartıştık aslında şey diyemedim ama rahatsız olduğumu sen belli et dedim özür diledi onun adsına sonrada kalbi temiz biraz titizdir diyo terbiyesizlik bence titizlikmi bu
Ona neymiş senin evinin temizliğinden bence de titizlik değil terbiyesizlik
hiç normal değil canım ya temizlik hastası mı kayınpederinkendi evlerinde de öyleler mi
Çok şaşırdım ya ya sen söylesene canım karıştırma diye ne kadar ayıp bir şey ya
ehh yani kayınvalidemde temiz titiz ama o kadarda değil garip bi psikolojide kayınpederim...neyse kızlar 8 olmuş çıkmam lazımOna neymiş senin evinin temizliğinden bence de titizlik değil terbiyesizlik
Uykuuuummmmm vaaarrrrrr:84::84::84::84: Gece hiç uyuyamadım..Sabah uyuyamadım:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?