Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh eşin biliyor mu özel eşyaların var yani

ya normalde bu kadar değil babaannesigilde hiç inmiyor kucaktan alışıyor eve gelince aynısını istiyor normalde böyle değil çok ağladı ben de ağladım kocam bize kızdı yattı
Allah kolaylık versin canım eren yaramaz bi bebiş

Evini mi karıştırıyo ne ayıp şey bunlar ya

aa nasıl karışıtrıyo evini ya hadi kayınvaliden yapsa kaynanadır denir ama koskoca adam nasıl karıştırırmış senin evini

banyoya giriyo mesela lavaboyu kullanma bahanesiyle dolapları karıştırıyo her gelişinde balkonlara bakar temizmi pismi mesela mutfaktayız yemek yiyoruz dolapları bi açıp bişeyler alayım 2 metre uzatıp kafasını dolaplara bakıyo yalnız kalsa daha neler yapcak bilmiyorum kaç kere odaya girdiğimde koltukların altını kontrol ederken gördüm deli olcam banyoya giderken kapalı odaların kapısını bahaneyle açıp her gelişinde bakıyo abartıyomuyum ama kızlar bu normalmi herzaman tertipli olmaya çalışırım ama artık o geldiğinde geleceğinde o kadar kasılıyorumki

denedim canım ,albüm oluşturmuşsun zaten

resim ekle de ,ordan açılan sayfaya dosya ekle de sağ üstte var

yeni açılan sayfada dosya seç de resmi seç ekle , eklenince en altta bitir var oraya tıkla

değişiklikleri kaydet de

zorlaştırmışlar ya ,ne kadar karışık olmuş

hiç normal değil canım ya temizlik hastası mı kayınpederin kendi evlerinde de öyleler mi

Çok şaşırdım ya ya sen söylesene canım karıştırma diye ne kadar ayıp bir şey ya

bikaç kez tartıştık aslında şey diyemedim ama rahatsız olduğumu sen belli et dedim özür diledi onun adsına sonrada kalbi temiz biraz titizdir diyo terbiyesizlik bence titizlikmi bu

Ona neymiş senin evinin temizliğinden bence de titizlik değil terbiyesizlik

Bencede ablama katılıyorum hem pis olsa bile onu ilgilendirmez insanlık hali bazen hepimizin evi dağılıyor yani hastalık olur yapamazsın vs onu ilgilndirmez ki senin evinin temizliği kendi evine baksa neyse

hiç normal değil canım ya temizlik hastası mı kayınpederin kendi evlerinde de öyleler mi

Çok şaşırdım ya ya sen söylesene canım karıştırma diye ne kadar ayıp bir şey ya

ehh yani kayınvalidemde temiz titiz ama o kadarda değil garip bi psikolojide kayınpederim...neyse kızlar 8 olmuş çıkmam lazım salata yapcam görüşürüz yarın öpdüm sizii :79::79::79:

Uykuuuummmmm vaaarrrrrr:84::84::84::84: Gece hiç uyuyamadım..Sabah uyuyamadım:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…