ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağlıyor yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım*bılıosundur
bıtkısel*surup-bagımlılık*yapmıo
ılacdeılzatenn*rahatrahat*ıcebılırsınn
Bu yaşta yakarsın tabi canım ben seni 30 dan sonra görürüm
Tabi bu yaşta kolay da yaş ilerleyince zor ama aslında kolay kilo alıyorum ben ama bu sene almadım nedense bundan 2 sene önce falan 63 kiloydum
Hale mantı sevmem canım ben
Biliyorum canım doktorumda bunu mutlaka iç demişti
Yok canım daha bi şey diyemedimŞu sıralar çok iyiyiz söylesem aramız bozulcak yine
Vur poposuna bi tane
bugün ona bağırdım komşum duymuş sesimi çok korktum diyorr
ben ona bağırınca çok üzüldüm vurmak kar etmez ki anlamaz
Mantı sevmiyomusun
Mantı sevilmez mi
Tabi bu yaşta kolay da yaş ilerleyince zor ama aslında kolay kilo alıyorum ben ama bu sene almadım nedense bundan 2 sene önce falan 63 kiloydum
Hale mantı sevmem canım ben
bugün ona bağırdım komşum duymuş sesimi çok korktum diyorr
ben ona bağırınca çok üzüldüm vurmak kar etmez ki anlamaz
Yok canım şaka yaptım vurulur mu hiç..Bi banyo yaptır iyi gelir belki:26:
Bilmem sevmiyorum ya Geçen annemler açmış azıcık yedim
tek başıma yıkayamam eşim uyuyor kızdı bana
eren çıok ağladı mosmor oldu sesi kesildi ağzına vurdu eren devam etti bi daha vurdu eren devam etti bi daha vurdu dayanamadım elini tuttum engelledim ağladım o da al kucağına susun ikinizde dedi yattı
tek başıma yıkayamam eşim uyuyor kızdı bana
eren çıok ağladı mosmor oldu sesi kesildi ağzına vurdu eren devam etti bi daha vurdu eren devam etti bi daha vurdu dayanamadım elini tuttum engelledim ağladım o da al kucağına susun ikinizde dedi yattı
canımm--esın*bebege*vuruomuunefesini tutuyor eren o yüzden ama birden fazla vurunca dayanamadım ben de yapıyorum da nefes alsın diye
kızlar nefesi açıl[C[/COLOR]sın diye nefesini tutuyor ereni dövmek i.çin değil yavvv yanlış anladızınız
ama ben fazla tepki verdi kırıldı eşim halbuki ben de yapıyorum yoksa nefessiz kalıyor mosmor oluyor
vurmazsak ağzına nefessiz kalıyor hale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?