Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tabi bu yaşta kolay da yaş ilerleyince zor ama aslında kolay kilo alıyorum ben ama bu sene almadım nedense bundan 2 sene önce falan 63 kiloydum
Hale mantı sevmem canım ben

Mantı sevmiyomusun

Mantı sevilmez mi

Tabi bu yaşta kolay da yaş ilerleyince zor ama aslında kolay kilo alıyorum ben ama bu sene almadım nedense bundan 2 sene önce falan 63 kiloydum
Hale mantı sevmem canım ben

canım*rejımlemı
54kıloyadustun
masallahhozaman
uzunsuredır
muhafazaedıyosan

tek başıma yıkayamam eşim uyuyor kızdı bana
eren çıok ağladı mosmor oldu sesi kesildi ağzına vurdu eren devam etti bi daha vurdu eren devam etti bi daha vurdu dayanamadım elini tuttum engelledim ağladım o da al kucağına susun ikinizde dedi yattı

:26::26:

Sen engelledin mi kızıyo sanki:26: Niye vuruyo ama ya

nefesini tutuyor eren o yüzden ama birden fazla vurunca dayanamadım ben de yapıyorum da nefes alsın diye

aaaa ağzına vurmuş hemde olmaz ki ya

kızlar nefesi açıl[C[/COLOR]sın diye nefesini tutuyor ereni dövmek i.çin değil yavvv yanlış anladızınız
ama ben fazla tepki verdi kırıldı eşim halbuki ben de yapıyorum yoksa nefessiz kalıyor mosmor oluyor

canımyanlıs*anladım*dayakcıya*cıkıcak*esın
pekı-bebeklerde-oluomu-oyle-vurmakmıgerekı0
nefesı*acılsın*dıye*bılmıodumben

evet tepkiden dolyı açılıyor nefesleri dr demişti yapın diye
yoook kıyamaz kocam oğluna işte ben gereksiz tepki verdim o da kırıldı sanki sadece benim oğlummuş gibi davrandım ayıp ettim eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…