Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydın fıstıklar

sabah sabah cinlerim tepeme çıktı kendini bişey zanneden ukala gerizekalı insanlar yüzünden ,beyinsiz nolcak

günaydın fıstıklar

sabah sabah cinlerim tepeme çıktı kendini bişey zanneden ukala gerizekalı insanlar yüzünden ,beyinsiz nolcak

Günaydın noldu canım kim o gerizekalı

Son düzenleme:
çok sinirimi bozdu salak

aman neyse napıyosunuz dün geceden beri

Değmiycek biriyse boşver..

Sen niye dün erken kaçtın..Ne güzel eşim yoktu benim dedim dünürümle sohbet ederiz..

Ben napıyım pazartesi akşamları alıyo götürüyo beni anneme sonra orda onun gelmesini bekliyorum..Bi de bekliyorum bekliyorum gelmiyo..Geç geliyo..Sinir ediyo beni..

eşim erken geldi ondan kaçtım ,artık böyle bakalım yine bi aksilik çıkmazsa salı -çrş hariç

annende miydin yine

Anneme götürüyo çok geç gelsin diye beyefendi..Aynısını ben yapsam kıyameti koparır..

kolay da hep böyle yapıyorsun dicek bu çocuk üzerinde dediklerim yapılmıyor dicek geçen söz verdin daha dişcek dicek de dicek

ya oyun oynamıyor koca adam gibi davransın istiyor 3 aylık bebeden kural koyuyor ama eren anlamıyor mesela ağlayınca kucağa almayalım almıyoruz erende mosmor kesili,yor almıyoruz (alamıyoruz)sonra nefesi açılsındiye ağzına vıuruyoruz yine susmuyor sonra al kucağına diyor alıyorum bu çocuk çok fena olacak deyip bbaşlıyor kural kurdurmuyorsun deyip başlıyor

Seninki de alem adam ne anlar o kuraldan

Offf bu erkekler ne dırdırcı..Bebek bu ağlaya ağlaya büyüycek işte ne sinirleniyo..Sinirlenmeye yer arıyolar zaten..Yok ben çocuk doğurmuycamSeninki böyleyse benimki yakar yıkar ortalığı emel

olsun oğluma değer
anneile babba çok farklı o ağlayınca içimacıyor onun da acıyordur ama ben dayanamıyorum
gündüz kucağa almıyorum ben nerdeyse habire oyun oynuyorum şarkı söylüyorum oyalıyorum ama eşim direk yesin altı değişsin daha ne olsun diyor ama eren ilgi istiyor onunla konuşunca susuyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…