Günaydın ablam geldimGünaydınnnn hanımlarrrrr tükkan boş bugünnnn nerdesinizzzzzhuuuuuuuuu ev sahibi ömür hanımmmm
günaydınnnn kızlarrrrrrrr
evet uyudu saat 6 ya kadar maşallahh şimdi kucağımda meme emerken uyudu
günaydın fıstıklar
sabah sabah cinlerim tepeme çıktı kendini bişey zanneden ukala gerizekalı insanlar yüzünden ,beyinsiz nolcak
evet yatağına bırakınca uyudu o derecee
Günaydın noldu canım kim o gerizekalı
çok sinirimi bozdu salak
aman neyse napıyosunuz dün geceden beri
Değmiycek biriyse boşver..
Sen niye dün erken kaçtın..Ne güzel eşim yoktu benim dedim dünürümle sohbet ederiz..
Ben napıyım pazartesi akşamları alıyo götürüyo beni anneme sonra orda onun gelmesini bekliyorum..Bi de bekliyorum bekliyorum gelmiyo..Geç geliyo..Sinir ediyo beni..
günaydın fıstıklar
sabah sabah cinlerim tepeme çıktı kendini bişey zanneden ukala gerizekalı insanlar yüzünden ,beyinsiz nolcak
boşver canım
biz fena değiliz eren yüzünden eşimle limoniyizz
evet hem de fena küstü ömür
kolay da hep böyle yapıyorsun dicek bu çocuk üzerinde dediklerim yapılmıyor dicek geçen söz verdin daha dişcek dicek de dicek
ya oyun oynamıyor koca adam gibi davransın istiyor 3 aylık bebeden kural koyuyor ama eren anlamıyor mesela ağlayınca kucağa almayalım almıyoruz erende mosmor kesili,yor almıyoruz (alamıyoruz)sonra nefesi açılsındiye ağzına vıuruyoruz yine susmuyor sonra al kucağına diyor alıyorum bu çocuk çok fena olacak deyip bbaşlıyor kural kurdurmuyorsun deyip başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?