Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hişştttt noliiii burada kaynanalarmı çekiştiriliyor yahuuuuu
Semacım sen otur kahvaltını hazırla canım kaldır kocanıda geçin şöle karşılıklı yiyin ne güzell
Bende k.valideye gideceğim akşamada eşim gelecek kadıköyde işim var biraz oradan geçerim bende .Valla hazır yemek alıp götürcem pilav da oldumu tamam işteee bide ayrannnn ohhhh yeter

Bir kere hastayım dedim kahvaltıyı sen hazırla sofraya ne bardak koymuş ne çatal

Heee aynı işte ne bardak ne çatal ne bıçak ne ekmek hiç bi şey koymuyo onları ben koyduktan sonra neye yarar

Ben de kaynana yok abla çekiştiremiyorum

Heee aynı işte ne bardak ne çatal ne bıçak ne ekmek hiç bi şey koymuyo onları ben koyduktan sonra neye yarar

Öyle valla en iyisi kalk kendin yap demi

Hoşgeldin ablam kalkıcam zaten şimdi çok çenem düştüOh ne güzel biride beni çağırsa yemeğe hep hazır arıyorum ya

off ya hiç çalışasım yok bugün benim :95: zaten o cadı kadına sinir oldum :95:

kayınvalideyi çekiştirme sema

Ben de kaynana yok abla çekiştiremiyorum

Ben varım ya ömürcüm 10 tane kaynanaya bedelimm :86:

Öyle valla en iyisi kalk kendin yap demi

Hoşgeldin ablam kalkıcam zaten şimdi çok çenem düştüOh ne güzel biride beni çağırsa yemeğe hep hazır arıyorum ya

Hoş gördükkkkk git kaldır herüfünüüüüü yiyin mamaları bakayımmm ben kendimzi davet ettirdimmm

off ya hiç çalışasım yok bugün benim :95: zaten o cadı kadına sinir oldum :95:

kayınvalideyi çekiştirme sema

gelip furayımmı o cadı kadınııı
kaynanasevermelek

kaynanasevermeleksmileyi

abla sen şimdi benim kaynanam mı oldun eşim hakkında dikkatli konuşmalıyım kaynanam burda artık

kaynanasevermeleksmileyi

abla sen şimdi benim kaynanam mı oldun eşim hakkında dikkatli konuşmalıyım kaynanam burda artık

gelinnnnn tependeyim artıkkkk
kaynanakorkusubasankardelensmileyi

kaynanam uzakta hehheeeee ne iyi kadın iyi de uzak olmak iyi yav

en güzeliiii be bak biz yakınız bir aloya bakıyor bizdee

Uzak olması iyi canım kaynana ne söylese batar insana..

Karşılıklı batırırız bizde demi yaniiii korksun benden :94:

kaynanakorkusubasankardelensmileyi

Hiç yaşamadığım bi duygu bu abla takmam ben seni

Kocam korur beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…