Ay hale ya bir kokutmayan don bulursun bir şekillendirici yastık bulursun
Doktora gözlük numaramı söyleyemedim çünkü ne ben biliyodum ne reçetemi bulabildim..Onun için doktor bi şey demedi tabi ilk numarayı bilmediği için..Şimdi eşimin yeğeni hep benim gözlüklerimi yaptırdığı için o söyledi reçeteye bakınca yenge numaran düşmüş diye
hiç sevmiyorum doktora gitmeyi birde uyuz doktorlar geliyor bazen
Keşke benimkide düşse
Ay hale ya bir kokutmayan don bulursun bir şekillendirici yastık bulursun
Doktora gözlük numaramı söyleyemedim çünkü ne ben biliyodum ne reçetemi bulabildim..Onun için doktor bi şey demedi tabi ilk numarayı bilmediği için..Şimdi eşimin yeğeni hep benim gözlüklerimi yaptırdığı için o söyledi reçeteye bakınca yenge numaran düşmüş diye
belkıde*duzenlı*kullanımdan0dusmustur*semanın*dedıgı*gıbıcanım
canımhangı
hastaneye*gıdıosunn-
Dünya göze gidiyorum canım
Dünya göze gidiyorum canım
aynen*canım-bende*doktorları-sevmem*cocuklukken
kaldı*cokhastanelereyattım0gıttımgeldım
oyuzden
hastaneye-gırıncebayılcakgıbıolurum
Orası çok iyi ya bende sürekli takayım bari benim birde yüksek takmayınca tv bile rahat izleyemiyorum güzel bir gözlük alaımda takarım belki:82:
Bende küçükken hep hastanelerdeydim ondan soğudum herhalde En önemli şey sağlık Allah kimseyi sağlığından etmesin
Bende küçükken hep hastanelerdeydim ondan soğudum herhalde En önemli şey sağlık Allah kimseyi sağlığından etmesin
Amiiiin canım..
Neyin vardı senin..
Beyin kanaması geçirdim 5 yaşındayken düşmüşüm ikinci kattan oyun oynarken Allahım korudu beni kafatasım çatlamış falan Allahtan hasar kalmadı kafamda
Sık sık hasta oluyordum küçükken hep ondanda giderdim
Amiiiin canım..
Neyin vardı senin..
Beyin kanaması geçirdim 5 yaşındayken düşmüşüm ikinci kattan oyun oynarken Allahım korudu beni kafatasım çatlamış falan Allahtan hasar kalmadı kafamda
Sık sık hasta oluyordum küçükken hep ondanda giderdim
Sağol hale abla ben sana abla diyim ya büyüksün benden hale ayıbıma gitti
Sağol hale abla ben sana abla diyim ya büyüksün benden hale ayıbıma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?