:26::26::26: Rahatsız edici bi durum..Ama ne yapabilirsin canım eşinin annesi
geldimmmmm
skopaj sen dua etde kayınpederin gelmio
Devam ederse konuşucam düzgünce sende genç olmuşsun aynı şey yapılsa hoşuna gider mi diye ya birde vuruyor kapıya bir iki açmıyorum ısrarla vuruyor belki banyodayım belki ağda yapıyorum eşim evdeykende aynı belki müsait değilim hiç düşünmez sinir oluyorum bende hiç yüzde vermem görümcelerini çekiştirir oralı olmam hiç banane der geçerim zaten abisi annesş konuşmuş rahatsız etme gençler diye hala devam ediyor olmaz ki benim annem uzak bana başka şehirde gelince 2 akşamdan fazla kalmaz o zaman oda gelsin kalsın uzun bir süre olmaz ki
slm kızlar nasılsınız:79::79:
slm kızlar nasılsınız:79::79:
Çok düşüncesiz..Güzellikle bi konuş bakalım..Belki utanır..
Slm canım
Naber yaprak
hoşbulduk :93::93::93:hoşgeldinnnnnnn
Çok düşüncesiz..Güzellikle bi konuş bakalım..Belki utanır..
Slm canım
Naber yaprak
iyilik ne olsun hastanedeyiz gün sayıyoruzzz
Az kaldı iyiymişte eşin
Yok abla konuşsamda 2 çıkmaz 3 çıkmaz yine başlar yüz vermeye gelmiyor hiç
Ben nişanlıyken konuştum onunla her şeyi beraber yemek yemek yok diye aşağıda sürekli inmemi bekleme arada inersem inerim diye merakı var benim her şeyime kaç kişi tembihliyor yine anlamıyor onlarla uğraşmak zorunda mıyım ben evliliğimin ilk günlerinde annem ilkten çağrı atardı müsait değilizdir diye ben çağrı atarsam arardı bu akşamına çıktı hemen kızılacak kadar var yüzümden de anlıyor devam ediyor zaten sinirli bir insanım kalbini kırmak istemiyorum ama hakediyor yani
Yok abla konuşsamda 2 çıkmaz 3 çıkmaz yine başlar yüz vermeye gelmiyor hiç
Ben nişanlıyken konuştum onunla her şeyi beraber yemek yemek yok diye aşağıda sürekli inmemi bekleme arada inersem inerim diye merakı var benim her şeyime kaç kişi tembihliyor yine anlamıyor onlarla uğraşmak zorunda mıyım ben evliliğimin ilk günlerinde annem ilkten çağrı atardı müsait değilizdir diye ben çağrı atarsam arardı bu akşamına çıktı hemen kızılacak kadar var yüzümden de anlıyor devam ediyor zaten sinirli bir insanım kalbini kırmak istemiyorum ama hakediyor yani
ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?